H heraclesalmelo Picopat Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #1 Battle Elite | AMD Ryzen 5 3600 | 16 GB DDR4 | Colorful RTX 3050 6 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com bu hazır sistemin işlemcisini Ryzen 5 5500 değiştirerek aldım monitöre bağladığımda sinyal göndermiyor.
Battle Elite | AMD Ryzen 5 3600 | 16 GB DDR4 | Colorful RTX 3050 6 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com bu hazır sistemin işlemcisini Ryzen 5 5500 değiştirerek aldım monitöre bağladığımda sinyal göndermiyor.
1 170981 Gigapat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 8.761 Çözümler 54 9 Nisan 2024 #2 HDMI kablosunu ekran kartına bağladığınızdan emin misiniz ? Anakarta bağladıysanız görüntü gelmez.
K Kaan Diktaş Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 9 Nisan 2024 #3 O sistem kazık. Bilginiz olsun. Bağlantıları doğru yaptığınızdan emin misiniz?
H heraclesalmelo Picopat Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #4 170981 dedi: HDMI kablosunu ekran kartına bağladığınızdan emin misiniz? Anakarta bağladıysanız görüntü gelmez. Genişletmek için tıkla... Evet ekran kartına bağlı. Kaan Diktaş dedi: O sistem kazık. Bilginiz olsun. Bağlantıları doğru yaptığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Fazla kullanmayacağım için tercih etmiştim.
170981 dedi: HDMI kablosunu ekran kartına bağladığınızdan emin misiniz? Anakarta bağladıysanız görüntü gelmez. Genişletmek için tıkla... Evet ekran kartına bağlı. Kaan Diktaş dedi: O sistem kazık. Bilginiz olsun. Bağlantıları doğru yaptığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Fazla kullanmayacağım için tercih etmiştim.
K Kaan Diktaş Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 9 Nisan 2024 #5 heraclesalmelo dedi: Evet ekran kartına bağlı. Fazla kullanmayacağım için tercih etmiştim. Genişletmek için tıkla... Daha iyileri mevcut diye dedim hocam. Bağlantıların doğru olduğuna emin misiniz? İmkan var ise farklı bir kabloyla dener misiniz?
heraclesalmelo dedi: Evet ekran kartına bağlı. Fazla kullanmayacağım için tercih etmiştim. Genişletmek için tıkla... Daha iyileri mevcut diye dedim hocam. Bağlantıların doğru olduğuna emin misiniz? İmkan var ise farklı bir kabloyla dener misiniz?
H heraclesalmelo Picopat Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #6 Kaan Diktaş dedi: Daha iyileri mevcut diye dedim hocam. Bağlantıların doğru olduğuna emin misiniz? İmkan var ise farklı bir kabloyla dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Şu an bilgisayardan uzağım hocam ben kurmadım yanına gidince daha detaylı bakacağım.
Kaan Diktaş dedi: Daha iyileri mevcut diye dedim hocam. Bağlantıların doğru olduğuna emin misiniz? İmkan var ise farklı bir kabloyla dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Şu an bilgisayardan uzağım hocam ben kurmadım yanına gidince daha detaylı bakacağım.