M marsmallow Picopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #1 R5 5600G 8x2 3200MHz RAM 500GB M.2 SSD'li PC kurdum. Anakartın ışıkları da yanıyor. Acaba kabloları mi tam takmadım? Ama işlemci fani ve kasa fanida çalışıyor. Kasaya ışıkta geliyor. Ama ekrana görüntü gelmiyor. Nasıl çözebilirim?
R5 5600G 8x2 3200MHz RAM 500GB M.2 SSD'li PC kurdum. Anakartın ışıkları da yanıyor. Acaba kabloları mi tam takmadım? Ama işlemci fani ve kasa fanida çalışıyor. Kasaya ışıkta geliyor. Ama ekrana görüntü gelmiyor. Nasıl çözebilirim?
G gods of 999 Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 2 Çözümler 19 16 Haziran 2023 #2 Ankartın nedir? BIOS güncellemesi gerekebilir. Artı 0 Eksi
kurmayoffuture Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.019 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #3 Görüntü kablosunu anakart HDMI/Varsa displayport girişine tak. Artı 0 Eksi
KS KS M marsmallow Picopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #4 kurmayoffuture dedi: Görüntü kablosunu anakart HDMI/Varsa displayport girişine tak. Genişletmek için tıkla... Onu anakarttaki vga ya taktım monitör vga Artı 0 Eksi
kurmayoffuture dedi: Görüntü kablosunu anakart HDMI/Varsa displayport girişine tak. Genişletmek için tıkla... Onu anakarttaki vga ya taktım monitör vga
OmrFrka Centipat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 912 Çözümler 5 Yer Dortmund Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #5 Anakartın BIOS güncellemesi gerekiyordur %95, eğer elinde bir eski nesil işlemci yok ise servise göndermen lazım, başka türlü görüntü alamazsın Artı 0 Eksi
Anakartın BIOS güncellemesi gerekiyordur %95, eğer elinde bir eski nesil işlemci yok ise servise göndermen lazım, başka türlü görüntü alamazsın
KS KS M marsmallow Picopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #6 OmrFrka dedi: Anakartın BIOS güncellemesi gerekiyordur %95, eğer elinde bir eski nesil işlemci yok ise servise göndermen lazım, başka türlü görüntü alamazsın Genişletmek için tıkla... Ekran gelmiyor bios güncellemesi yapmam mümkün değil gods of 999 dedi: Ankartın nedir? BIOS güncellemesi gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Anakart ASUS A320M-K Artı 0 Eksi
OmrFrka dedi: Anakartın BIOS güncellemesi gerekiyordur %95, eğer elinde bir eski nesil işlemci yok ise servise göndermen lazım, başka türlü görüntü alamazsın Genişletmek için tıkla... Ekran gelmiyor bios güncellemesi yapmam mümkün değil gods of 999 dedi: Ankartın nedir? BIOS güncellemesi gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Anakart ASUS A320M-K
Gökberk Okçu Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 733 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Haziran 2023 #7 marsmallow dedi: Ekran gelmiyor bios güncellemesi yapmam mümkün değil Anakart ASUS A320M-K Genişletmek için tıkla... Bios güncellemesi ekran gelmeden de oluyordu farklı bir yöntemle.Araştırmanızı tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
marsmallow dedi: Ekran gelmiyor bios güncellemesi yapmam mümkün değil Anakart ASUS A320M-K Genişletmek için tıkla... Bios güncellemesi ekran gelmeden de oluyordu farklı bir yöntemle.Araştırmanızı tavsiye ederim.
kurmayoffuture Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.019 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #8 marsmallow dedi: Ekran gelmiyor bios güncellemesi yapmam mümkün değil Anakart ASUS A320M-K Genişletmek için tıkla... Bu anakart için güncelleme lazım bios flashla yapılıyor. Artı 0 Eksi
marsmallow dedi: Ekran gelmiyor bios güncellemesi yapmam mümkün değil Anakart ASUS A320M-K Genişletmek için tıkla... Bu anakart için güncelleme lazım bios flashla yapılıyor.
OmrFrka Centipat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 912 Çözümler 5 Yer Dortmund Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #9 marsmallow dedi: Ekran gelmiyor BIOS güncellemesi yapmam mümkün değil Anakart ASUS A320M-K Genişletmek için tıkla... Eğer BIOS flash özelliğş var ise anakartın öyle yapacaksın, yok ise dediğim gibi eski nesil işlemci lazım Artı 0 Eksi
marsmallow dedi: Ekran gelmiyor BIOS güncellemesi yapmam mümkün değil Anakart ASUS A320M-K Genişletmek için tıkla... Eğer BIOS flash özelliğş var ise anakartın öyle yapacaksın, yok ise dediğim gibi eski nesil işlemci lazım
KS KS M marsmallow Picopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #10 OmrFrka dedi: Anakartın BIOS güncellemesi gerekiyordur %95, eğer elinde bir eski nesil işlemci yok ise servise göndermen lazım, başka türlü görüntü alamazsın Genişletmek için tıkla... Nereye göndebilirim güvenilebilir bir yer bütün parçaları tek tek aldım itopya vb yerler böyle şeyleri düzeltebilir mi Artı 0 Eksi
OmrFrka dedi: Anakartın BIOS güncellemesi gerekiyordur %95, eğer elinde bir eski nesil işlemci yok ise servise göndermen lazım, başka türlü görüntü alamazsın Genişletmek için tıkla... Nereye göndebilirim güvenilebilir bir yer bütün parçaları tek tek aldım itopya vb yerler böyle şeyleri düzeltebilir mi