Yeni alınan R5 7500F sistem kasıyor

Thoralph

Kilopat
Daha fazla  
İyi günler abilerim kardeşlerim. 1 ay önce İncehesap'tan aldığım hazır sistemim bugün açtığımda teklemeye başladı. Fare tekliyor, oyuna girdiğim zaman sürekli tekliyor, donuyor. Ekran kartımı güncelledim, BIOS güncelledim Windows Update güncel, chipset güncel ama sorun çözülmedi. Görev Yöneticisi'nden takip ettiğimde herhangi bir grafikte dalgalanma da görmüyorum. 1 ay boyunca sadece oyun yükleyip oynadım, hiçbir sıkıntı yoktu ve bilgisayarı hiç zorlamadım. En son PUBG indirip oynamıştım ertesi gün açtığımda bu sorunla karşılaştım. Yardımcı olabilir misiniz?
Sistem Windows 11
ASUS Prime B650M-R AMD DDR5 7200+ HDMI m. 2AM5
Ryzen 5 7500F AM5 MPK
ASUS bulk Dual 4060 Ti GDDR6
16x2 Kingston RAM

Hocam Windows 11'in kendi hatası olabilir o Windows sürümünde çok hatalar olabiliyor.

Hangi sürüm kurmalıyız hocam? Tekrardan format atmak zorunda mıyız?

Hocam şimdi bunun nedeni tam bilinmez Windows 10 geçebilirsiniz ama gene bir tamirciye gösterin ve hayır formata gerek yok Windows 10 ücretsiz geçme sistemi vardır

Hocam son yapılan güncelleştirmeleri kaldırdım lakin olmadı. Sorunun kendimce sürücü kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Çünkü en son PUBG indirmiştim ve başlattığımda Steam'ın ilk kez başlatırken indirdiği sürücülerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Windows 10 dönüş yapacağım.

Windows 10 sil baştan format attım sorun hala devam ediyor. Sistem sürekli drop yiyor oyunlarda. Başka bir çözümü var mıdır? Geri göndermez zorunda kalacağım yoksa.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…