Arkadaşlar iyi akşamlar. İtopya'dan 4060 Ti 32 GB RAM Ryzen 5 7500F sistem satın almıştım bugün geldi. Opera ve Edge'de sürekli sayfalar çöküyor. bu neden kaynaklı olabilir acaba eksik yaptığım bir şey mi var?
Arkadaşlar iyi akşamlar. İtopya'dan 4060 Ti 32 GB RAM Ryzen 5 7500F sistem satın almıştım bugün geldi. Opera ve Edge'de sürekli sayfalar çöküyor. bu neden kaynaklı olabilir acaba eksik yaptığım bir şey mi var?
Arkadaşlar iyi akşamlar. İtopya'dan 4060 Ti 32 GB RAM Ryzen 5 7500F sistem satın almıştım bugün geldi. Opera ve Edge'de sürekli sayfalar çöküyor. Bu neden kaynaklı olabilir acaba eksik yaptığım bir şey mi var?
sıkıntı ramdeymiş hocam bugün çözdüm. 2 ramden birinde sorun varmış diğerini tek bıraktığımda hiç bir sıkıntı kalmadı. Yarın garnatiye yollayaccağım ramin birini
Sıkıntı ramdeymiş hocam bugün çözdüm. 2 RAM'den birinde sorun varmış diğerini tek bıraktığımda hiçbir sıkıntı kalmadı. Yarın garnatiye yollayaccağım RAM'in birini.
benide tek üzen tek kutu ram olduğu icin sanırım sağlam ramide yollayaccağım daha sormadım itopyaya pazar olduğu için ama forumlarda hep öyle cevap aldım yani bi 3-4 gün daha kullanamayacağım sanırım sistemi