Z zywat Yoctopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #1 Yeni 2 adet 3600 MHz RAM taktım, XMP açtım ama sistem mavi ekran yiyor. RAM özellikleri: 3600 MHz 2x8GB G.Skill. Anakart: ASUS Prime B450M K II. minidump
Yeni 2 adet 3600 MHz RAM taktım, XMP açtım ama sistem mavi ekran yiyor. RAM özellikleri: 3600 MHz 2x8GB G.Skill. Anakart: ASUS Prime B450M K II. minidump
pBalcı Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 875 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri HP VİCTUS Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik teknikeri 11 Ağustos 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yapmanızı tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yapmanızı tavsiye ederim.
KS KS Z zywat Yoctopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #3 pBalcı dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yapmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... 11 saat beni yorar be kral Artı 0 Eksi
pBalcı dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yapmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... 11 saat beni yorar be kral
pBalcı Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 875 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri HP VİCTUS Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik teknikeri 11 Ağustos 2023 #4 Aldığın RAM'in sorunlu olup olmadığını testler yaparak anlaman gerekiyor ki varsa kıza zamanda garantiye verilsin. Artı 0 Eksi
Aldığın RAM'in sorunlu olup olmadığını testler yaparak anlaman gerekiyor ki varsa kıza zamanda garantiye verilsin.