Yeni alınan Razer DeathAdder Essential sol tıkı basmıyor

Wadllio

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 4 gün önce Razer DeathAdder Essential markalı mouse aldım CPS test yaparken arada böyle 100-200 tık attıktan sonra sol tık atığımda Mouse'tan tık sesi geliyor ama ekranda basmıyor gözüküyor. Bu site ile mi alakalı yoksa 4 günde fare mi bozulur? Bana değişik geldi. LoL tarzı oyunda 40 kere sol tıka bastım takılmadı yani ses geliyor tıkladığımda ama ekranda basmıyor gozukuyor.

Fare kötü bir fare ilk önce iade edin. Sorun olsa da olmasa da iade edin. Siteyle de alakalı olabilir gündelik kullanımda fark ediyorsanız sorun var demektir.

Fare kötü bir fare ilk önce iade edin. Sorun olsa da olmasa da iade edin. Siteyle de alakalı olabilir gündelik kullanımda fark ediyorsanız sorun var demektir.

Hocam sizce test edebileceğim biryer var mı?

Essential modeli kronik çift basma veya tıklamama sorunlarına sahip zaten.
Keşke almadan önce biraz araştırsaydınız.
İade edin derim.

Essential modeli kronik çift basma veya tıklamama sorunlarına sahip zaten.
Keşke almadan önce biraz araştırsaydınız.
İade edin derim.

Hocam 510095 isimli arkadaşın atıığı sitede 200 tane sol Click tıklaması yaptım hiç tepkisizlik olmadı belkide site ile alaklı 1-2 ay içinde sorun artarsa iade etmeyi düşünürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…