Kimisi 12 saat diyor, kimisi telefonun batarya teknolojisine göre değişir diyor, kimisi 6 saat diyor.
O yüzden emin olmak için bu modeli sormak istiyorum:
Redmi Note 12 Pro marka telefon aldım, açıp kurdum cihazı, şarjı şimdi şarjı %36'da. Doğru bir kullanım için şu anda nasıl bir yol izlemeliyim?
Sen istersen 10 saat şarjda durdur %100 olduğu an devreyi keser şarj aletinin ısınmamasından artık şarj olmadığını anlarsın zaten. 6 saat durmasının bir faydası yok yani.
Sen istersen 10 saat şarjda durdur %100 olduğu an devreyi keser şarj aletinin ısınmamasından artık şarj olmadığını anlarsın zaten. 6 saat durmasının bir faydası yok yani.
Şarjını bitirip telefon kapanana kadar şarj etme. Daha sonrasında şarja taktığın zaman yüzde 100 olana kadar oynama şarjdan çıkarma. Sonrasında normal kullanıma geçersin.
Şarjını bitirip telefon kapanana kadar şarj etme. Daha sonrasında şarja taktığın zaman yüzde 100 olana kadar oynama şarjdan çıkarma. Sonrasında normal kullanıma geçersin.
Interested in the Xiaomi Redmi Note 12 battery performance? Our DXOMARK Battery test shows it to be among the best, thanks to good autonomy, efficiency, and charging performance.