Yeni alınan RTX 4060'lı sistem için monitör önerisi

Bütçe
4.000₺

HasanAbb

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
Merhaba, yeni bir kasa satın aldım. RTX 4060 ekran kartım var. Şimdi kasa içinde bir monitör bakıyorum. Yazılım, video render ve tasarım işleri ile uğraşıyorum. CS:GO tarzı FPS oyunları pek oynamam. Oynarsam arada bir RDR2, GTA 5 ve Bannerlord tarzı oyunlar oynarım.

Ortalama 4.000₺ bütçem bulunuyor. Aşağıdaki monitörleri buldum hangisini önerirsiniz? Veya bunların dışında önereceğiniz bir monitör var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung alacaksan G4 dışında model alma geçen bende monitör tavsiyesi aldim G3 ve G5 panelinin kötü oldugu(VA) hakkında uyardilar eğer almak istediklerin bu linktekilerden biriyise ASUS TUF iyidir onun dışında bu fiyatlara IPS bulmak zor.

Asus modellerini alabilirsiniz.
Bütçeniz artarsa.

Güzel modeldir bizzat kullanırım. AOC'u

Güzel modeldir bizzat kullanırım. AOC'u
3999 TL idi şuan eksi fiyatına çıkmış 5000 civarına

Maalesef 5000₺ bütçe çıkaramıyorum. Anladığım kadarıyla VA yerine IPS ekran almak daha iyiymiş. Asus Vp249qgr modeli IPS, bu monitör uzun vadede iş görür mü? Sıkıntılı yanları var mıdır?

Güzel monitör hocam bir sıkıntı çıkarmaz alabilirsiniz.

Butce arttirma imkanin yoksa ASUS VP249QGR alip gecebilirsin. Guzel bir monitordur. 4700-4800 TL bandina cikarsan Lenovo R25i-30 var. Nays ile 4600 TL'ye dustugunu soyleyenler vardi, butce arttirma imkanin varsa degerlendirilebilir ve aradaki 600-700 TL'ye deger.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…