Yeni alınan RTX 5060 sistemde yapılması gerekenler nedir?

KosbRo

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  

Hocamlar elimde linkte ki bilgisayar var. Üzerindeki jelatinleri söktüm fakat işlemciyle sıvı soğutmanın arasında jelatin var mı bilmiyorum açmak istemedim geri takamam diye. Başka ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:

Siz mi montaj yaptınız? Aynı zamanda Windows kurulumu var mı? Sanırım linkten aldınız bence jelatşn varsa bile montaj esnasında çıkartılmıştır, OCCT'den test yaparsınız istenilen soğutma yoksa muhtemelen sökülmediğini anlarsınız.

Hocam montajlı şekilde ve FreeDOS olarak geldi Microsoft'un siteye giremediğim için ISO dosyasını kuramadım zaten bir de o çıktı başımıza.

Hocam montajlı şekilde ve FreeDOS olarak geldi Microsoft'un siteye giremediğim için ISO dosyasını kuramadım zaten bir de o çıktı başımıza.

Hocam Windows kurulumu direk yapabilirsiniz başka yapmanız gereken bir şey yok. Dediğim gibi bence jelatin olmaz zaten olursa istenilen soğutma performansını alamazsınız ve plastik kokusu gelmeye başlar zamanla.

Hocam Windows kurulumu direk yapabilirsiniz başka yapmanız gereken bir şey yok. Dediğim gibi bence jelatin olmaz zaten olursa istenilen soğutma performansını alamazsınız ve plastik kokusu gelmeye başlar zamanla.

Sağ olun hocam şimdi de Microsoft'un sitesine giremiyorum beni beklemişler herhalde.

Sağ olun hocam şimdi de Microsoft'un sitesine giremiyorum beni beklemişler herhalde.

Hocam bende herhangi bir sorun yok bağlantıyla ilgili bir sorun olabilir. Ek bir bilgi vereyim hocam bence sürücüler için hepsini toplu kuran uygulamalar değil de kendiniz tek tek resmi sayfadan kurmanızı öneririm.

Hocam bende herhangi bir sorun yok bağlantıyla ilgili bir sorun olabilir. Ek bir bilgi vereyim hocam bence sürücüler için hepsini toplu kuran uygulamalar değil de kendiniz tek tek resmi sayfadan kurmanızı öneririm.

Sağ olun hocam iyi sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…