Yeni alınan RX 6600 sistemde GPU fanları dönmüyor

vahşet123

Hectopat
Makaleler
1
2 gün önce burada bir konu açmıştım. @kino'nun bana önerdiği sistemi satın aldım ve 2 gün sonra elime ulaştı. Henüz bir monitör alamadığım için televizyonda PS4'ten kalan HDMI kablosuyla kullanıyorum. Ekran kartı ayrı geldiği için ekran kartını takıp çalıştırdım. Ekran kartını vidalamada sıkıntı yaşadım ilk kez ekran kartı takıyordum. PC açıldığında BIOS'a girip RAM'leri uygun MHz değerine getirdim. Şu an ne yapmam gerekiyor? Ekran kartı fanları dönmüyor şu an ekran kartını takarken sıkıntı yaşadım o yüzden korkuttu açıkçası.

Sistem:
RX 6600 Dual 8 GB.
R5 5600G.
Kioxia exercie 500 GB M.2
Cooler Master MWE 650W 80+ Bronze.
ASUS Prime B550M-K
2X 8 GB Corsair Vengeance 3200MHz.
NZXT H510.

@kino

Son düzenleyen: Moderatör:
Acaba yanlışlıkla HDMI girişini ekran kartı yerine anakartamı taktın bir kontrol eder misin sonuçta işlemci APU bir işlemci.

Eğer sisteme ekran kartına yapılan bağlantıdan görüntü geliyorsa sorun yok. Fanların dönmemesinin sebebi 0dB özelliği olabilir.

Benim sorum aslında yapılması gerekenlerdi. Neyi kontrol etmem lazım, yapmam gereken bir ayar var mı? Ama adminler başlığı değiştirmiş.

Teşekkür ederim 60 dereceden sonra dönüyormuş.

Yüke soktun mu kartı? Sistem boştayken veya düşük sıcaklıktayken fanı dönen ekran kartı pek görmedim. İşlemci, kasa ve güç kaynağı fanları devamlı döner.
Yok sistem boştaydı. Araştırdım 60 dereceden sonra dönüyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…