ItzResta Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 169 Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte B250-Fintech 32GB Ram i7 7700 Radeon Rx570 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2023 #1 S23 Ultra aldım ve Bootloader açmayı düşünüyorum. Knox olayı falan varmış. Sizce garantinin bitmesini beklemeli miyim? Root atacağım o nedenle Bootloader açmak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2023
S23 Ultra aldım ve Bootloader açmayı düşünüyorum. Knox olayı falan varmış. Sizce garantinin bitmesini beklemeli miyim? Root atacağım o nedenle Bootloader açmak istiyorum.
Xoenna Megapat Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 616 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek BT Takım Lideri - Gömülü Sistem Mühendisi - Yazılım Mühendisi 29 Haziran 2023 #2 ItzResta dedi: S23 Ultra aldım ve Bootloader açmayı düşünüyorum. Knox olayı falan varmış. Sizce garantinin bitmesini beklemeli miyim? Root atacağım o nedenle Bootloader açmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Neden root atmak istiyorsunuz?
ItzResta dedi: S23 Ultra aldım ve Bootloader açmayı düşünüyorum. Knox olayı falan varmış. Sizce garantinin bitmesini beklemeli miyim? Root atacağım o nedenle Bootloader açmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Neden root atmak istiyorsunuz?
ItzResta Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 169 Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte B250-Fintech 32GB Ram i7 7700 Radeon Rx570 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2023 #3 Xoenna dedi: Neden root atmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Magisk modülleri hocam bide adblocker rootsuz adblockerler vpn olarak oluyor oda pil yiyor
Xoenna dedi: Neden root atmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Magisk modülleri hocam bide adblocker rootsuz adblockerler vpn olarak oluyor oda pil yiyor
Xoenna Megapat Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 616 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek BT Takım Lideri - Gömülü Sistem Mühendisi - Yazılım Mühendisi 29 Haziran 2023 #4 ItzResta dedi: Magisk modülleri hocam bide adblocker rootsuz adblockerler vpn olarak oluyor oda pil yiyor Genişletmek için tıkla... DNS olarak adguard ekleyebilirsiniz. Root için de emin değilim hocam. Ben de düz S23 kullanıyorum ama root atmak istemiyorum garanti mevzusundan dolayı.
ItzResta dedi: Magisk modülleri hocam bide adblocker rootsuz adblockerler vpn olarak oluyor oda pil yiyor Genişletmek için tıkla... DNS olarak adguard ekleyebilirsiniz. Root için de emin değilim hocam. Ben de düz S23 kullanıyorum ama root atmak istemiyorum garanti mevzusundan dolayı.
V Veunex12 Kilopat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 650 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Ağustos 2023 #5 Hangi Magisk modüllerini kullanıyorsunuz merak ettim de