eazyud19 Centipat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #1 Daha geçen gün aldım sağlamdı sebepsiz yere birden şarj etmemeye başladı.
Aolzarin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 1.327 Çözümler 5 Yer Kocaeli/Gebze 23 Temmuz 2023 #2 iade et ?
Beck Hectopat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2.122 Çözümler 15 23 Temmuz 2023 #3 Çok ilginç olucak ama bozulmuş olabilir mi ya? Hani bir ihtimal, bozulabiliyor ya böyle şeyler
eazyud19 Centipat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #4 Aolzarin dedi: iade et ? Genişletmek için tıkla... fişi kaybettim eazyud19 dedi: Daha geçen gün aldım sağlamdı sebepsiz yere birden şarj etmemeye başladı. Genişletmek için tıkla... beyler başka bi kabloda denedim yine olmadı sanırım sarj soketinde sorun veya telefonda
Aolzarin dedi: iade et ? Genişletmek için tıkla... fişi kaybettim eazyud19 dedi: Daha geçen gün aldım sağlamdı sebepsiz yere birden şarj etmemeye başladı. Genişletmek için tıkla... beyler başka bi kabloda denedim yine olmadı sanırım sarj soketinde sorun veya telefonda
miXdeN Femtopat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 77 23 Temmuz 2023 #5 eazyud19 dedi: Daha geçen gün aldım sağlamdı sebepsiz yere birden şarj etmemeye başladı. Genişletmek için tıkla... Acaba bilgisayara falan takdinda veri aktarma moduna almış olabilir misin çünkü bazı kablolar o moda geçince bir daha şarj etmiyor.
eazyud19 dedi: Daha geçen gün aldım sağlamdı sebepsiz yere birden şarj etmemeye başladı. Genişletmek için tıkla... Acaba bilgisayara falan takdinda veri aktarma moduna almış olabilir misin çünkü bazı kablolar o moda geçince bir daha şarj etmiyor.
eazyud19 Centipat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #6 miXdeN dedi: Acaba bilgisayara falan takdinda veri aktarma moduna almış olabilir misin çünkü bazı kablolar o moda geçince bir daha şarj etmiyor. Genişletmek için tıkla... hiç pcye takmadım ya
miXdeN dedi: Acaba bilgisayara falan takdinda veri aktarma moduna almış olabilir misin çünkü bazı kablolar o moda geçince bir daha şarj etmiyor. Genişletmek için tıkla... hiç pcye takmadım ya