Yeni alınan sıfır bilgisayar donuyor

Şehrindeki esnaf bilgisayardan anlamıyor çünkü sistemde sağlam darboğaz var dostum işlemcin çok zayıf kalıyor haberin olsun.
darboğaz olsa işlemci ısınmaz mı ama herhangi bir sorun yok ısı ile alakalı
Hocam sanırsam SSD'nizde bir sorun var. Ek olarak da o işlemci 4060'a biraz darboğaz yaptırabilir. CrystalDiskMark'tan SSD tes hızlarını yukleyebilir misiniz?
bahsettiğiniz uygulamayı yükleyip bakacağım hemen
2.el bozuk bir SSD almıs olabilir mi? SSD hız testi yapın hocam CrystalDiskMark ile
ssd sağlam hd den baktığımda sağlam gözüküyor

Bozuk SSD'ler çalışmaz buyuk ıhtımal hocam Kingston'da meşhur olan sahte SSD olabilir. Hızları En kotu HDD'den bile beter

Aynen öyle hocam dogru söylediniz🧡

Darboğaz olsa işlemci ısınmaz mı ama herhangi bir sorun yok ısı ile alakalı

Bahsettiğiniz uygulamayı yükleyip bakacağım hemen

SSD sağlam HD'den baktığımda sağlam gözüküyor

Windows kac kullanıyorsun

darboğaz olsa işlemci ısınmaz mı ama herhangi bir sorun yok ısı ile alakalı

bahsettiğiniz uygulamayı yükleyip bakacağım hemen

ssd sağlam hd den baktığımda sağlam gözüküyor
Var darboğaz emin ol o işlemciyi satıp Ryzen 5 5600 almak en mantıklısı sistemin tam performanta çalışmıyor normalden az performans alırsın, arkadaşların dediği gibi SSD hızına bak

Isınma sorunu olabilir mi acaba.
bütün parçaların ısılarını kontrol ettiğimde hepsi olması gerektiği gibi

Var darboğaz emin ol o işlemciyi satıp Ryzen 5 5600 almak en mantıklısı, arkadaşların dediği gibi SSD hızına bak.
kurdum onu bakacağım şimdi

@Leon Dayı @KaptanSmurf @Samed YGZ @Kayra342727

muhtemelen dediğiniz gibi işlemciden dolayı internetten biraz işlemci hakkında bilgiler edindiğimde çok eski ve bahsi geçen darboğaz konularına çıkıyor her yol. Bilgisayarı satın aldığım kişi ile iletişime geçtim onunla çözmeyi deneyeceğim bu işlemci konusunu teşekkür ediyorum hepinize

Son düzenleme:
Bütün parçaların ısılarını kontrol ettiğimde hepsi olması gerektiği gibi.

Kurdum onu bakacağım şimdi.

@Leon Dayı @KaptanSmurf @Samed YGZ @Kayra342727

Muhtemelen dediğiniz gibi işlemciden dolayı internetten biraz işlemci hakkında bilgiler edindiğimde çok eski ve bahsi geçen darboğaz konularına çıkıyor her yol. Bilgisayarı satın aldığım kişi ile iletişime geçtim onunla çözmeyi deneyeceğim bu işlemci konusunu teşekkür ediyorum hepinize.

Hocam hemen işlemci diyerek girmeyelim konuya. Bende de RTX 2060 var ve 15 seneden kalma işlemciyi kullanıyorum FX8320.ama sistemim ne donma yapıyor ne de kasma.

Bilgisayarcım elinde bu AMD Ryzen 7 5700 işlemcinin olduğunu söylüyor bu benim bilgisayarımın işini görür mü acaba

Hocam hemen işlemci diyerek girmeyelim konuya. Bende de RTX 2060 var ve 15 seneden kalma işlemciyi kullanıyorum FX8320.ama sistemim ne donma yapıyor ne de kasma.
vallahi hocam çokta anlamadığımdan bilemiyorum nasıl bir yol izlemem gerektiğini

Bilgisayarcım elinde bu AMD Ryzen 7 5700 işlemcinin olduğunu söylüyor bu benim bilgisayarımın işini görür mü?

Ne kadar ıstıyor hocam ustune. Ayrıcalıkla anakartınızın modelını CPU-Z'den öğrenebilir misiniz ya da satan esnaftan.

Bilgisayarcım elinde bu AMD Ryzen 7 5700 işlemcinin olduğunu söylüyor bu benim bilgisayarımın işini görür mü acaba?

Vallahi hocam çok da anlamadığımdan bilemiyorum nasıl bir yol izlemem gerektiğini.

Dediğim testleri YouTube'dan izleyip yapar mısınız sorun SSD'nizde gibi.

Ne kadar ıstıyor hocam ustune. Ayrıcalıkla anakartınızın modelını CPU-Z'den öğrenebilir misiniz ya da satan esnaftan.

Dediğim testleri YouTube'dan izleyip yapar mısınız sorun SSD'nizde gibi.
hocam şu anda bilgisayarıma hiçbir şey indiremiyorum indir butonlarına bastığımda ne bir hata mesajı ne uyarı veriyor hiçbir şekilde bir şey söylemiyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı