Merhabalar. Ani gelişen özel bir sebepten dolayı nakit ihtiyacım oldu. Geçtiğimiz 2 ay içerisinde ayrı ayrı satın aldığım parçaları henüz kasa da toplayamadan satmak zorundayım. Parçaların tamamını son 2 ay içerisinde aldım ancak toplamak nasip olmadı. Tüm parçalar kutulu ve faturalılar. Üzerlerindeki jelatinleri stickerleri her şeyleri duruyor. Toplamak için MSI'dan sıvı soğutucu hediyesinin gelmesini bekliyordum. Hala gelmedi Eli kulağındadır 1 haftaya kadar gelir.
Parçalar Mağazadan toplanması halinde 11.360 TL tutuyor linkleriyle birlikte paylaşacağım. Benim istediğim fiyat ise 10.000 TL.
Parçalar elbise dolabımın içinde kurulmayı bekliyorlar.
Teşekkür ederim. RTX 2060 diğer parçalardan farklı olarak 4-5 ay kadar önce eski sistemimde kullanmak için almıştım. Ancak önceki sistemi biraderimin RTX 2080'i ile birlikte satınca 2060'ı yeni sistem toplayıp kullanayım dedim. Ama topladığım sistemi birleştiremeden satmak zorunda kaldım. Super serisi çıkmamıştı anlayacağınız o zamanlar. Aorus xtreme serisi en iyi soğutmalı ve görsel olarak en güzel kartlardan olduğu için bunu tercih etmiştir.
Tüm parçalar özenle seçildi görselliğe ve kaliteye önem vererek