Yeni alınan SIM başkasının üzerine kayıtlı görünüyor

Hocam cümleyi eksik okumuşum, kusura bakmayın. Yüksek ihtimal bir problem yoktur. Sitenin güvenilirliği konusunda internette araştırma yaptınız mı?

Sorun değil hocam bende sert çıkıştıysam kusura bakmayın. Site panel olduğu için güvenilirliği yok. Sanırım numaram daha önce bir başkasına aitmiş. Sonrasında bana satılmış.

Sorun değil hocam bende sert çıkıştıysam kusura bakmayın. Site panel olduğu için güvenilirliği yok. Sanırım numaram daha önce bir başkasına aitmiş. Sonrasında bana satılmış.
hocam turkcell gibi bir devden böyle bir sorun oluşacağını zannetmiyorum. eğer başınıza birşey gelirse ki birşey olmayacağına garanti ederim turkcell'i dava edebilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba 3 ay önce bir hat satın aldım. Numaramı bir tablet üzerinden bana seçtirdiler. Numaraların hepsi seri gibiydi bu yüzden daha önce kullanılmadığını düşündüm. Fakat bir arkadaşım legal olmayan bir siteden GSM sorgulama yaptı hat bir başkasının üstüne çıktı. Daha garibi ise o kişinin üstüne kayıtlı 10 tane hat çıktı. Sizce bir yanlışlık olma ihtimali var mı?

Piyasadaki numaraların tamamı geri dönüşümlüdür. Şu an sıfır numara bulabilmeniz mümkün değildir. Dolayısıyla numaraların da bir kullanım geçmişi vardır.

SIM kartını alırken kimin kimliğini beyan ettiyseniz hat ona aittir ve sistemde hangi tarihte nereden alınmış, kim almış, kim satmış hepsi belirlidir. Numara üzerinden oluşacak olumsuz bir durum olsa dahi bunlar kayıtlı olduğu için herhangi bir mağduriyet oluşturmayacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı