ümit zilif Hectopat Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 150 8 Ocak 2022 #1 Henüz açtığım PC internete bağlanamıyor. Ethernet kablosu ile internete bağladım ancak olmadı. Driver kurdum ama yine olmadı. Aquarius 3T10-1650 - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 3T10-1650 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Son düzenleme: 8 Ocak 2022
Henüz açtığım PC internete bağlanamıyor. Ethernet kablosu ile internete bağladım ancak olmadı. Driver kurdum ama yine olmadı. Aquarius 3T10-1650 - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 3T10-1650 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 8 Ocak 2022 #2 Çok fazla detay bildirmişsin.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.796 Çözümler 26 Yer Muğla 8 Ocak 2022 #3 ümit zilif dedi: Henüz açtığım PC internete bağlanamıyor. Ethernet kablosu ile internete bağladım ancak olmadı. Driver kurdum ama yine olmadı. Genişletmek için tıkla... BIOS Update yapıldı mı? PC özellikleri ne vahiy yoluyla inmeyeceğine göre.
ümit zilif dedi: Henüz açtığım PC internete bağlanamıyor. Ethernet kablosu ile internete bağladım ancak olmadı. Driver kurdum ama yine olmadı. Genişletmek için tıkla... BIOS Update yapıldı mı? PC özellikleri ne vahiy yoluyla inmeyeceğine göre.
ümit zilif Hectopat Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 150 8 Ocak 2022 #4 Rustin Cohle dedi: BIOS Update yapıldı mı? PC özellikleri ne vahiy yoluyla inmeyeceğine göre. Genişletmek için tıkla... Konuya dahil ettim.
Rustin Cohle dedi: BIOS Update yapıldı mı? PC özellikleri ne vahiy yoluyla inmeyeceğine göre. Genişletmek için tıkla... Konuya dahil ettim.