E Emrebey49 Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #1 Selam arkadaşlar, yeni sitem topladim ama boyle bir ekran geliyor. Ne yapmam lazim? Henuz Windows kurulu degil. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2024
Selam arkadaşlar, yeni sitem topladim ama boyle bir ekran geliyor. Ne yapmam lazim? Henuz Windows kurulu degil.
Çözüm Marix 14 Şubat 2024 Emrebey49 dedi: Hocam ilk defa yapiyorum Windows kurulmadigi için mi boyle. Genişletmek için tıkla... Pardon yazmayı unuttum, evet boot edecek bir işletim sistemi olmadığı için bu uyarıyı veriyor.
Emrebey49 dedi: Hocam ilk defa yapiyorum Windows kurulmadigi için mi boyle. Genişletmek için tıkla... Pardon yazmayı unuttum, evet boot edecek bir işletim sistemi olmadığı için bu uyarıyı veriyor.
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.327 Çözümler 951 14 Şubat 2024 #2 Yani, Windows kurmanız lazım. Artı 0 Eksi
KS KS E Emrebey49 Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #3 Marix dedi: Yani, Windows kurmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk defa yapiyorum Windows kurulmadigi için mi boyle. Artı 0 Eksi
Marix dedi: Yani, Windows kurmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk defa yapiyorum Windows kurulmadigi için mi boyle.
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.327 Çözümler 951 14 Şubat 2024 #4 Emrebey49 dedi: Hocam ilk defa yapiyorum Windows kurulmadigi için mi boyle. Genişletmek için tıkla... Pardon yazmayı unuttum, evet boot edecek bir işletim sistemi olmadığı için bu uyarıyı veriyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Emrebey49 dedi: Hocam ilk defa yapiyorum Windows kurulmadigi için mi boyle. Genişletmek için tıkla... Pardon yazmayı unuttum, evet boot edecek bir işletim sistemi olmadığı için bu uyarıyı veriyor.
KS KS E Emrebey49 Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #5 Marix dedi: Pardon yazmayı unuttum, evet boot edecek bir işletim sistemi olmadığı için bu uyarıyı veriyor. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkürler Artı 0 Eksi
Marix dedi: Pardon yazmayı unuttum, evet boot edecek bir işletim sistemi olmadığı için bu uyarıyı veriyor. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkürler
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.987 Makaleler 1 Çözümler 44 14 Şubat 2024 #6 USB'ye Rufus ile Windows ISO'su yazın. Artı 0 Eksi
KS KS E Emrebey49 Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #7 die dedi: USB'ye Rufus ile Windows ISO'su yazın. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam YouTube yardimiyla yapacagim. Artı 0 Eksi
die dedi: USB'ye Rufus ile Windows ISO'su yazın. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam YouTube yardimiyla yapacagim.