Yeni alınan sistem sürekli mavi ekran veriyor

matrasbeg21

Hectopat
Yer
Ankara
Herkese selam. 1 hafta önce ince hesaptan sistem aldım, bugün elime ulaştı. Sistemi kurdum, driverları falan güncelledim. Sistem farklı zamanlarda mavi ekranlar vermeye başladı, bu hataların hepsi farklı farklı.
İşletim sistemim Windows 11 Pro.

SECURE_KERNEL_ERROR.
IRQL not or less.
CRITICAL_PROCESS_DIED
BAD_POOL_CALLER.

Tek bir hata verse bir şekilde çözeceğim ama daha bugün gelen sistemde 4 farklı mavi ekran görmek çok üzdü beni. Ne yapmamı önerirsiniz?

Mini Dump Dosyaları:

Son düzenleme:
Herkese selam. 1 hafta önce ince hesaptan sistem aldım, bugün elime ulaştı. Sistemi kurdum, driverları falan güncelledim. Sistem farklı zamanlarda mavi ekranlar vermeye başladı, bu hataların hepsi farklı farklı.

SECURE_KERNEL_ERROR.
IRQL not or less.
CRITICAL_PROCESS_DIED
BAD_POOL_CALLER.

Tek bir hata verse bir şekilde çözeceğim ama daha bugün gelen sistemde 4 farklı mavi ekran görmek çok üzdü beni. Ne yapmamı önerirsiniz?

Minidump dosyaları:

En temizi çözmeye çalışmak yerine iade etmek olur kendinizi yıpratmayin.

Bir format atayım diyorum olmadı son çare iade edeceğim.

Kendi kurulum yapıp gonderdiler sanirim lisans almamissindir deneyebilirsin BIOS ayarlarinida 0la sonra kendin ayarla tekrardan tek seferde 4 farkli mavi ekran birkaç sorun olduğunu belirtir internette sebeplerini aratabilirsin muhtemelen donanımsal çıkacaktır 1 2 tanesi.

SECURE_KERNEL_ERROR.
IRQL not or less.
CRITICAL_PROCESS_DIED
BAD_POOL_CALLER.

Minidump Dosyaları:

Rehberi uygulayın.
Korsan program ya da driver bulucu kullandınız mı?
Virüs ihtimaline karşı Kaspersky ya da Malwarebytes ile tam tarama yapoın.

Rehberi uygulayın.
Korsan program ya da driver bulucu kullandınız mı?
Virüs ihtimaline karşı Kaspersky ya da Malwarebytes ile tam tarama yapoın.
Driver boost ile güncelleme yaptım fakat ondan önde de mavi ekran vardı. Öneriniz için sağolun.

Driver Boost ile güncelleme yaptım fakat ondan önde de mavi ekran vardı. Öneriniz için sağ olun.

Tamamdır siz dediklerimi yapın hocam. Sorun devam ederse USB ile temiz kurulum yapın. Bir daha o tarz programları kullanmayın. Sürücüleri manuel olarak kurun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı