NunnallyViBritannia Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 22:12 #1 Yeni sistem aldım. Windows 11 kurdum oturum açma tuşuna basınca "parola yanlış, yeniden deneyin" yazıyor. Son düzenleyen: Moderatör: Cuma 22:43
Yeni sistem aldım. Windows 11 kurdum oturum açma tuşuna basınca "parola yanlış, yeniden deneyin" yazıyor.
AshleyBenimKarim Nanopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 836 Çözümler 21 Yer Türkiye Cuma 22:45 #2 NunnallyViBritannia dedi: Yeni sistem aldım. Windows 11 kurdum oturum açma tuşuna basınca "parola yanlış, yeniden deneyin" yazıyor. Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabinin sifresini gir eğer yerel hesap ile kurulum yapmadiysan.
NunnallyViBritannia dedi: Yeni sistem aldım. Windows 11 kurdum oturum açma tuşuna basınca "parola yanlış, yeniden deneyin" yazıyor. Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabinin sifresini gir eğer yerel hesap ile kurulum yapmadiysan.
NunnallyViBritannia Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 23:12 #3 AshleyBenimKarim dedi: Microsoft hesabinin sifresini gir eğer yerel hesap ile kurulum yapmadiysan. Genişletmek için tıkla... Microsoft çıkmıyor sadece oturum açma butonu ona basınca parola yanlış yazısı geliyor.
AshleyBenimKarim dedi: Microsoft hesabinin sifresini gir eğer yerel hesap ile kurulum yapmadiysan. Genişletmek için tıkla... Microsoft çıkmıyor sadece oturum açma butonu ona basınca parola yanlış yazısı geliyor.