Daha önce laptop kullanan birisi olarak, yeni aldığım sistemde Bluetooth olmaması beni şaşırttı.
Gençer Gaming'den aldım. Ben mi bir şeyleri kaçırıyorum anlamadım.Ekstra olarak para alıp mı takılacak anlamadım. Aldığım sistem;
Anakartınızda Bluetooth mevcut değilse bu durum normal. Bende de yoktu. Bluetooth adaptörü aldım. Düzeldi. Şu ikisini öneririm. Ben TP-Link kullanıyorum.
En ucuz TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör özelliklerini incele, 318,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz UGREEN USB Bluetooth 5.0 Mini Dongle Adaptör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! UGREEN USB Bluetooth 5.0 Mini Dongle Adaptör özelliklerini incele, 325,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Lasting Quality from GIGABYTE GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for their next PC build.
www.gigabyte.com.tr
İlgili anakartınızda bluetooth/WiFi desteği yok. Adaptör almanız gerekmekte. Önerilerim:
En ucuz TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör özelliklerini incele, 318,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz TP-Link UB400 Bluetooth Adaptör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link UB400 Bluetooth Adaptör özelliklerini incele, 307,93 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Dark DK-AC-BTU50 Bluetooth Adaptör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark DK-AC-BTU50 Bluetooth Adaptör özelliklerini incele, 201,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Dark DK-AC-BTU40 Bluetooth Adaptör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark DK-AC-BTU40 Bluetooth Adaptör özelliklerini incele, 89,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Anakartınızın driver sayfasında Bluetooth Driver'ı var ise kurarsanız adaptöre ihtiyacınız olmaz. Eğer Bluetooth Driver'ı yok ise zaten anakartınızda Bluetooth yoktur. Adaptör almanız gerekli.
Laptop gibi masaüstü Anakartlar'da Wi-Fi Bluetooth gibi şeyler olmaz genellikle. Ya Wi-Fi, Bluetooth'lu anakart alırsın ya da Wi-Fi adaptorü Bluetooth adaptörü gibi şeyler ile kullanırsın.