Yeni alınan sistemde GPU'nun 88 derece olması normal mi?

yusuf_xd7

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar mühendisi
Merhaba arkadaşlar. Havalar 45 derece biliyorum ama ben 1 hafta önce yeni bir kasa aldım ve MSI Afterburner ile sıcaklık sonuçlarına baktım. Sons of The Forest da GPU 88, CPU 80 derecelere çıkıyordu. Kasanın ön tarafında 3, işlemcide 1, arkada 1 adet fan var. Sizce bu sıcaklıklar normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
fazla biraz hocam termal macunu yeni mi?

Pek normal değil gibi, termal macun vs. kasa havalandırması ayrıca ortam havalandırması çok önemli hususlar. Bunlar tamam ise sistemde dengesizlik vardır.

Merhaba klima yoksa ve odanızın sıcaklığı yüksekse olabilir bu dereceler. Kasa yeni olduğu için muhtemelen termal bakımları yapılmıştır. İşlemci ve ekran kartı kullanımlarını da gözlemleyin %90 üstü mü bakın.

Bence bu havada normal, oynadığın oyunda eski bir oyun değil, benimde rdr de öyle oluyor.

Kasa hava akışı kötüdür bir de kapağını aç öyle dene.

Kasa hava akışı kötüdür bir de kapağını aç öyle dene.

Ama kapağını açınca PC'ye zarar vermezmi.

Kasa modeli, ekran kartı modeli?

Nereden bakabilirim onlara.

İşlemci 78 kullanım GPU 100.

Pek normal değil gibi, termal macun vs. kasa havalandırması ayrıca ortam havalandırması çok önemli hususlar. Bunlar tamam ise sistemde dengesizlik vardır.

Oda çok sıcak maalesef kasa ise sadece yanları kapalı üst ön arka açık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…