1000watt Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #1 Merhaba sistemi daha dün topladım, dün akşam her şeyi hazır hale getirdim gece her şey sorunsuz çalışıyordu. Sabah kalktığımda bilgisayarı açtım fakat mikrofonundan ses iletilmemeye başladı. Ne yapsam çözemedim, yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2024
Merhaba sistemi daha dün topladım, dün akşam her şeyi hazır hale getirdim gece her şey sorunsuz çalışıyordu. Sabah kalktığımda bilgisayarı açtım fakat mikrofonundan ses iletilmemeye başladı. Ne yapsam çözemedim, yardımcı olabilir misiniz?
DEVOPRO666 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 310 Çözümler 4 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 14 Mayıs 2024 #2 Realtek Driver'ı kurun. Artı 0 Eksi
ASLNS_21 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 501 Yer Ohio Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mayıs 2024 #3 Driverlar yüklü mü? Artı 0 Eksi
KS KS 1000watt Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #4 DEVOPRO666 dedi: Realtek Driver'ı kurun. Genişletmek için tıkla... İzin vermiyor maalesef hatayla karsilasiyorum. ASLNS_21 dedi: Driverlar yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Hangi driverlari indireceğimi bilmiyorum, link atarsanız bakabilirim. Artı 0 Eksi
DEVOPRO666 dedi: Realtek Driver'ı kurun. Genişletmek için tıkla... İzin vermiyor maalesef hatayla karsilasiyorum. ASLNS_21 dedi: Driverlar yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Hangi driverlari indireceğimi bilmiyorum, link atarsanız bakabilirim.
ASLNS_21 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 501 Yer Ohio Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mayıs 2024 #5 1000watt dedi: İzin vermiyor maalesef hatayla karsilasiyorum. Hangi driverlari indireceğimi bilmiyorum, link atarsanız bakabilirim. Genişletmek için tıkla... Realtek HD Audio indiriniz. Artı 0 Eksi
1000watt dedi: İzin vermiyor maalesef hatayla karsilasiyorum. Hangi driverlari indireceğimi bilmiyorum, link atarsanız bakabilirim. Genişletmek için tıkla... Realtek HD Audio indiriniz.