Yeni alınan sistemde ne yapılmalı?

Mustafaolunk

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ilk defa PC aldım, hazır sistem olarak aldım. Mouse'undan tutun da kullandığım masasına varana kadar her şeyi sıfırdan aldım ama hiçbir şey anlamıyorum. PC'den, ayarlamalarından. İnternette birçok ayar var olarak gösteriyorlar. Anlayıp yapamadım driver indirmem gerekiyormuş, bu ayarlamaları yapamadım. İlk defa bir yere böyle yazıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

İlk önce Windows Update yapın ekran kartı neydi anakart.

Update ne bilmiyorum ama win11 kuruluydu ben de etkinleştirmek için key aldım ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı

Update ne bilmiyorum ama Windows 11 kuruluydu ben de etkinleştirmek için key aldım ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 bulk OC 8 GB GDDR6 128 bit DLSS 3 ekran kartı.

İnternetten RTX 4060 Ti sürücüsünü kurun. Gerekli programları indirin Win-RAR gibi.

win rarı indirdim ama indirdiğim rar dosyalarının içnde sadece Application_000290.exe adın da bi uygulama çıkıyo yükleme yapamıyorum sanırım pc i satıcam bana pc al diyenlerin hiç biri yardımcı olmadı pişman olucağımı biliyodum pişman da oldum

Usta sakin ol. O kadar zor bir şey değil PC kullanmak. Masaüstünde arama kısmına Update yaz güncellemeleri denetle benzeri bir yazı çıkacak oradan Windows gerekli güncellemeleri indirecek yapacak PC'yi birkaç kez yeniden başlatabilir biraz uzun sürebilir. Sonrasında Visual DirectX Framework Java gibi şeyleri kurarsın onlarda basit zaten ondan sonrası senin keyfine kalmış hangi programı oyunu indirirsen indir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…