Yeni alınan sistemde programlar kendiliğinden kapanıyor

YuşaKarataş

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarı daha yeni aldım ve kurdum, Windows'u olsun her şeyini kendim yaptım bütün driverlarını da güncelledim ancak şöyle bir durum ortaya çıktı; herhangi bir şey açık olunca mesela YouTube'da bir şey izliyorsam o kapanıyor veya Valorant gibi bir oyundaysam kapanıyor. Bu bir anda oluyor ve olduğu zamanlar da var olmadığı zamanlar da, ne yapabilirim?

Sistem kısmına git ve bir programın kapanmasını bekle yine video aç. Program aniden kapandığında en üstte yeni olay gözükecek o olayın ekran görüntüsünü yükleyin bir bakalım. Olay çarpı işaretli önemli yazacak veya ünlem işaretli hata yazacak.

Böyle şeyler diyor hocam.

Dosya Ekleri

• jhgf.PNG
    jhgf.PNG
    134,4 KB · Görüntüleme: 15
Hocam baktımda program kapanınca oraya herhangi bir hata düşmüyor.

Eki Görüntüle 2520863

Hocam böyle bir şeyler diyor LoL kapandı az önce.

Bunlar değil hocam Windows çökmenin olayını oluşturmuyor sizde nedense. Format, OCCT testi gibi daha ilkel yöntemler deneyebilirsiniz. Depolama birimi, RAM, PSU sağlıklı mı bunları bilmek lazım. Windows'ta güvenli moda internetli şekilde girip video izleyin bakalım yine olacak mı?

Bunlar değil hocam Windows çökmenin olayını oluşturmuyor sizde nedense. Format, OCCT testi gibi daha ilkel yöntemler deneyebilirsiniz. Depolama birimi, RAM, PSU sağlıklı mı bunları bilmek lazım. Windows'ta güvenli moda internetli şekilde girip video izleyin bakalım yine olacak mı?

Hocam ek olarak bugün PC mavi ekran vermeye başladı acaba format atarken bir yanlışlık mı yaptım diye merak ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı