Yeni alınan sistemde Roblox kasıyor

TequilqW

Centipat
Daha fazla  
Ben bu bilgisayarı Trendyol'dan aldım ilk başta 3 ay kasmadan falan oynadım sonra kasmaya başladı. Şimdi ise en düşük ayarlarda bile kötü sonuç alıyorum. Bütçem yok acayip kasıyor oyun oynanmıyor bile.

Dosya Ekleri

• Ekran Kartı.PNG
    Ekran Kartı.PNG
    30,9 KB · Görüntüleme: 162
  • Pc Özellkik.PNG
    Pc Özellkik.PNG
    34 KB · Görüntüleme: 139
  • Çok Kasıyor.PNG
    Çok Kasıyor.PNG
    1,1 MB · Görüntüleme: 149
Ekran kartı yok mu bu sistemde? Sanırsam laptop. Sadece işlemcili laptop mu? MX350'ye eşit şu an kullandığın grafik kartı hiç iyi bir grafik kartı değil güncel oyunlar için fakat roblox gibi oyunda kasmaması lazım.

Ben bu bilgisayarı Trendyol'dan aldım ilk başta 3 ay kasmadan falan oynadım sonra kasmaya başladı. Şimdi ise en düşük ayarlarda bile kötü sonuç alıyorum. Bütçem yok acayip kasıyor oyun oynanmıyor bile.

Ofis laptopu yani daha çok render iş internette gezinmek ondan büyük ihtimalle.

Ofis laptopu yani daha çok render iş internette gezinmek ondan büyük ihtimalle.
Adam kendi ağzıyla söylemiş önceleri kasmıyordu yeni başladı diye. Aytıca özelliklere baktığınızda zaten Roblox gibi bir oyunu kaldıracak kadar güçsüz olmadığını görüyorsunuz.

VPN ile mi giriyorsunuz? İnternet hız testiniz ne VPN ile?
Evet Proton Vpn

Hocam internetten. Bu sistemde kasması aşırı zor. VPN kullanıyorsanız hız testi yapın.
Tamamda Sen Ekran Kartını Gördün Mü İyi Mi?

Ekran kartı yok mu bu sistemde? Sanırsam laptop. Sadece işlemcili laptop mu? MX350'ye eşit şu an kullandığın grafik kartı hiç iyi bir grafik kartı değil güncel oyunlar için fakat roblox gibi oyunda kasmaması lazım.

Laptop

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı