Yeni alınan sisteme termal macun uygulanmalı mı?

Spachiana

Picopat
Daha fazla  
Yeni bir kasa aldım. Elime şu an ulaştı stok fanı söktüm çünkü yerine kule tipi soğutucu takacağım. Altındaki macunu temizleyip mi takmalıyım? Daha önce bir deneyimim olmadı macunlarla alakalı yardımcı olursanız sevinirim.

Temizleyip, yenisini tak.

Bir de kaliteli macun sür. Hazır kasalarda kullanılan termal macunlar genelde büyük konteynırlarda geliyor ve çok da kaliteli olmuyorlar. Ucuz olsun diye öyle alıyorlar.

Temizleyip, yenisini tak.

Bir de kaliteli macun sür. Hazır kasalarda kullanılan termal macunlar genelde büyük konteynırlarda geliyor ve çok da kaliteli olmuyorlar. Ucuz olsun diye öyle alıyorlar.

Aldığım kule tipi soğutucuda direkt macun var. Şu anki macunu nasıl silmeliyim. Direkt peçete işlemci üzerindeki macunu silebilir miyim birkaç yerde öyle silebilirsiniz yazmışlar

Macun böyle şu anda. Stok fanı yeni söktüm.

Dosya Ekleri

• 20240223_163325.jpg
    232,8 KB · Görüntüleme: 39
Evet silebilirsin sıkıntı olmaz.

Islak mendil olur mu peki silmek için ?

Sistemde bir arıza yaratır mı?
Islak mendil pek tavsiye etmem, ancak kolonyalı mendil ya da alkollü bez kullanılabilir. Alkollü ya da kolonyalı mendil kullanıldığında sıvı dökülse bile hemen buharlaşacağı için genellikle bu tür durumlarda bunlar tercih edilir. Islak mendilin sıvısı damlarsa kısa devre yapabilir. Tabii, ıslak mendil sadece hafif nemliyse ve sıvı bulaştırmamaya dikkat ederseniz, o da sorun yaratmayacaktır.

Tamamdır dediğiniz gibi yaparım o zaman, teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…