K Kastamonolu Kilopat Katılım 26 Eylül 2016 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2016 #1 Herkese merhaba arkadaslar. Bilgisayar topladim ve siparis ettim, Cuma gunu kargoya verilecek. Ne zaman elimde olur?
Herkese merhaba arkadaslar. Bilgisayar topladim ve siparis ettim, Cuma gunu kargoya verilecek. Ne zaman elimde olur?
OneStep Kilopat Katılım 14 Eylül 2016 Mesajlar 421 Çözümler 1 6 Ekim 2016 #2 Bildiğim kadarıyla En geç "3 İş günü içerisinde."
volkan-68 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 1.294 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2016 #3 Kargo İstanbul'dan yola çıkmış ve herhangi bir il merkezinde isen pazartesi gününe gelmiş olur, ilçelerde isen salı, çarşamba gibi gelir. Ben ne kadar internetten sipariş verdiysem %95'i İstanbul'dan, %5'i ise Ankara, İzmir ve Antalya'dan geldiği için öyle yazdım.
Kargo İstanbul'dan yola çıkmış ve herhangi bir il merkezinde isen pazartesi gününe gelmiş olur, ilçelerde isen salı, çarşamba gibi gelir. Ben ne kadar internetten sipariş verdiysem %95'i İstanbul'dan, %5'i ise Ankara, İzmir ve Antalya'dan geldiği için öyle yazdım.