İyi günler, aşağıda belirttiğim M.2 SSD'yi aldım. Yine görselde belirttiğim 3 slottan hangisine takacağım? 1. slota taktım ancak bilgisayar görmedi. Ancak 3. slotta çalışıyor. Bu slotların farkı nedir ayrıca 2. slotta kapak mevcut bu slotun amacı nedir? Teşekkür ederim.
İyi günler, aşağıda belirttiğim M.2 SSD'yi aldım. Yine görselde belirttiğim 3 slottan hangisine takacağım? 1. slota taktım ancak bilgisayar görmedi. Ancak 3. slotta çalışıyor. Bu slotların farkı nedir ayrıca 2. slotta kapak mevcut bu slotun amacı nedir? Teşekkür ederim.
2. slota takın soğutucu var üzerinde. Slotların farkı büyük ihtimalle 1. belki de 2. slot Gen4 desteklidir 3. slot gen3 desteklidir (bu anakarttan anakarta değişir kendi anakartıma göre konuşuyorum) eğer gen3 kullanıyorsanız ikisinde de bir fark olmaz. Görmeme sebebi bence tam oturtamamışsınızdır bir fark olmuyor çünkü.
Kılavuz Gigabyte Z490 Gaming X. Kılavuzu Gigabyte Z490 Gaming X ücretsiz olarak görüntüleyin veya sorunuzu diğer kılavuz sahiplerine sorun Gigabyte Z490 Gaming X.
www.kullanimkilavuzu.com.tr
Dosya Ekleri
Screenshot 2025-03-20 at 19-07-53 Kullanım kılavuzu Gigabyte Z490 Gaming X ( 52 sayfalar).png