Jesyum Femtopat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #1 Merhaba yeni SSD aldım ama böyle gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim?
atar1993 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.479 Makaleler 11 Çözümler 103 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 7700X İşlemci 32 GB 6000 Mhz Ram 1+1+2 TB PCIe 4.0 SSD Sapphire RX 6900 XT SE Ekran kartı ASUS ROG Strix X670E-A Anakart Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 4 Nisan 2024 #2 Jesyum dedi: Merhaba yeni SSD aldım ama böyle gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 2158854 Genişletmek için tıkla... Chkdsk yapılıp komut sisteminden biçimlendirme yapılabilir. Eğer ki olmuyorsa sıkıntılı bir SSD almış olabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Jesyum dedi: Merhaba yeni SSD aldım ama böyle gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 2158854 Genişletmek için tıkla... Chkdsk yapılıp komut sisteminden biçimlendirme yapılabilir. Eğer ki olmuyorsa sıkıntılı bir SSD almış olabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et