Delibal1 Centipat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2024 #1 Merhaba. M.2 SSD aldım ama BIOS üzerinden bootlayıp çalıştırdığımda hata alıyorum. Nasıl Windows boot maneger olarak ayarlayabilirim?
Merhaba. M.2 SSD aldım ama BIOS üzerinden bootlayıp çalıştırdığımda hata alıyorum. Nasıl Windows boot maneger olarak ayarlayabilirim?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.850 Çözümler 244 31 Ekim 2024 #2 Delibal1 dedi: Merhaba. M.2 SSD aldım ama BIOS üzerinden bootlayıp çalıştırdığımda hata alıyorum. Nasıl Windows boot maneger olarak ayarlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Yeni bir windows kurarak. Çünkü diskin içi boş. Boot edecek dosyalar yok.
Delibal1 dedi: Merhaba. M.2 SSD aldım ama BIOS üzerinden bootlayıp çalıştırdığımda hata alıyorum. Nasıl Windows boot maneger olarak ayarlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Yeni bir windows kurarak. Çünkü diskin içi boş. Boot edecek dosyalar yok.