Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #11 Adastro dedi: Yarın deneyeceğim yapmayı. Hocam seninle farklı bir yerden iletişim kurarak yapabilir miyiz o sitedeki şeyler benimki gibi değil tam BIOS'u falan farklı bir hata yap mıyım? Genişletmek için tıkla... Özelden yardımlaşmak yasak hocam. Anakart nedir?
Adastro dedi: Yarın deneyeceğim yapmayı. Hocam seninle farklı bir yerden iletişim kurarak yapabilir miyiz o sitedeki şeyler benimki gibi değil tam BIOS'u falan farklı bir hata yap mıyım? Genişletmek için tıkla... Özelden yardımlaşmak yasak hocam. Anakart nedir?
Adastro Yoctopat Katılım 19 Mart 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #12 Einstein dedi: Özelden yardımlaşmak yasak hocam. Anakart nedir? Genişletmek için tıkla... A520m k v2
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #13 Adastro dedi: A520M k V2. Genişletmek için tıkla... Flash belleğe ISO'yu yazdırdınız mı?
Adastro Yoctopat Katılım 19 Mart 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #14 Einstein dedi: Flash belleğe ISO'yu yazdırdınız mı? Genişletmek için tıkla... Şuanlık müsait değilim hiç bir şey yapmadım yaptıktan sonra sana dönüş yapıcam Einstein dedi: Flash belleğe ISO'yu yazdırdınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bu belleklerle falan uğraşmadan direk format falan atarak yapılma şansı varmı yoksa bunu yapmak zorundamıyız Son düzenleme: 20 Mart 2025
Einstein dedi: Flash belleğe ISO'yu yazdırdınız mı? Genişletmek için tıkla... Şuanlık müsait değilim hiç bir şey yapmadım yaptıktan sonra sana dönüş yapıcam Einstein dedi: Flash belleğe ISO'yu yazdırdınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bu belleklerle falan uğraşmadan direk format falan atarak yapılma şansı varmı yoksa bunu yapmak zorundamıyız
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #15 Adastro dedi: Şu anlık müsait değilim hiçbir şey yapmadım yaptıktan sonra sana dönüş yapacağım. Hocam bu belleklerle falan uğraşmadan direk format falan atarak yapılma şansı var mı yoksa bunu yapmak zorunda mıyız? Genişletmek için tıkla... Flash bellek ile yapmak şart.
Adastro dedi: Şu anlık müsait değilim hiçbir şey yapmadım yaptıktan sonra sana dönüş yapacağım. Hocam bu belleklerle falan uğraşmadan direk format falan atarak yapılma şansı var mı yoksa bunu yapmak zorunda mıyız? Genişletmek için tıkla... Flash bellek ile yapmak şart.
Adastro Yoctopat Katılım 19 Mart 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #16 Einstein dedi: Flash bellek ile yapmak şart. Genişletmek için tıkla... isoyu kurmak için yt den onerebilecegin bir video varmı
Einstein dedi: Flash bellek ile yapmak şart. Genişletmek için tıkla... isoyu kurmak için yt den onerebilecegin bir video varmı
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #17 Adastro dedi: isoyu kurmak için yt den onerebilecegin bir video varmı Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Adastro dedi: isoyu kurmak için yt den onerebilecegin bir video varmı Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Adastro Yoctopat Katılım 19 Mart 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #18 Einstein dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 11 de aynı sekildemi 11 kurmak istiyorum
Einstein dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 11 de aynı sekildemi 11 kurmak istiyorum
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #19 Adastro dedi: 11 de aynı sekildemi 11 kurmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Adastro dedi: 11 de aynı sekildemi 11 kurmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Adastro Yoctopat Katılım 19 Mart 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #20 Einstein dedi: Nasıl yapılacağı ile ilgili link paylaştım. Genişletmek için tıkla... bunu kureuyorum