Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #21 Adastro dedi: Eki Görüntüle 2449940 Bunu kureuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam direkt Microsoft'un sitesinden Windows 11 güncel ISO dosyasını indirebilirsiniz. Doğru sürümü indirdiğinizden emin olun.
Adastro dedi: Eki Görüntüle 2449940 Bunu kureuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam direkt Microsoft'un sitesinden Windows 11 güncel ISO dosyasını indirebilirsiniz. Doğru sürümü indirdiğinizden emin olun.
Adastro Yoctopat Katılım 19 Mart 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #22 Einstein dedi: Hocam direkt Microsoft'un sitesinden Windows 11 güncel ISO dosyasını indirebilirsiniz. Doğru sürümü indirdiğinizden emin olun. Genişletmek için tıkla... Anladıgım kadarıyla USB'ye bu ISO'yu yerlestirdikten sonra yeni SSD'yi PC'ye Takıp BIOS'tan boot yerinden USB'yi seçeceğim F10 kaydet yaptıktan sonra Windows'u kuracağım dogru mudur?
Einstein dedi: Hocam direkt Microsoft'un sitesinden Windows 11 güncel ISO dosyasını indirebilirsiniz. Doğru sürümü indirdiğinizden emin olun. Genişletmek için tıkla... Anladıgım kadarıyla USB'ye bu ISO'yu yerlestirdikten sonra yeni SSD'yi PC'ye Takıp BIOS'tan boot yerinden USB'yi seçeceğim F10 kaydet yaptıktan sonra Windows'u kuracağım dogru mudur?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #23 Adastro dedi: Anladıgım kadarıyla USB'ye bu ISO'yu yerlestirdikten sonra yeni SSD'yi PC'ye takıp BIOS'tan boot yerinden USB'yi seçeceğim F10 kaydet yaptıktan sonra Windows'u kuracağım dogru mudur? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. BIOS'a girip boot kısmından flash belleği 1.sıraya alıp F10 tuşu ile kaydedip çıkacaksınız, sonra Windows kuracaksınız.
Adastro dedi: Anladıgım kadarıyla USB'ye bu ISO'yu yerlestirdikten sonra yeni SSD'yi PC'ye takıp BIOS'tan boot yerinden USB'yi seçeceğim F10 kaydet yaptıktan sonra Windows'u kuracağım dogru mudur? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. BIOS'a girip boot kısmından flash belleği 1.sıraya alıp F10 tuşu ile kaydedip çıkacaksınız, sonra Windows kuracaksınız.
Adastro Yoctopat Katılım 19 Mart 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #24 Einstein dedi: Evet hocam. BIOS'a girip boot kısmından flash belleği 1.sıraya alıp F10 tuşu ile kaydedip çıkacaksınız, sonra Windows kuracaksınız. Genişletmek için tıkla... burada bir şey degistiriyimmi
Einstein dedi: Evet hocam. BIOS'a girip boot kısmından flash belleği 1.sıraya alıp F10 tuşu ile kaydedip çıkacaksınız, sonra Windows kuracaksınız. Genişletmek için tıkla... burada bir şey degistiriyimmi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #25 Adastro dedi: Eki Görüntüle 2449978 Burada bir şey değiştireyim mi? Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabı ile oturum açacaksan 2.sıradaki tiki kaldır, sonra ISO'yu flash belleğe yazdırmaya başlayabilirsin.
Adastro dedi: Eki Görüntüle 2449978 Burada bir şey değiştireyim mi? Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabı ile oturum açacaksan 2.sıradaki tiki kaldır, sonra ISO'yu flash belleğe yazdırmaya başlayabilirsin.
Adastro Yoctopat Katılım 19 Mart 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #26 Einstein dedi: Microsoft hesabı ile oturum açacaksan 2.sıradaki tiki kaldır, sonra ISO'yu flash belleğe yazdırmaya başlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... PC bir nevi sıfırlanacak değil mi?
Einstein dedi: Microsoft hesabı ile oturum açacaksan 2.sıradaki tiki kaldır, sonra ISO'yu flash belleğe yazdırmaya başlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... PC bir nevi sıfırlanacak değil mi?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #27 Adastro dedi: PC bir nevi sıfırlanacak değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam sen sıfır SSD'ye işletim sistemi kuracaksın.
Adastro dedi: PC bir nevi sıfırlanacak değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam sen sıfır SSD'ye işletim sistemi kuracaksın.
Adastro Yoctopat Katılım 19 Mart 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #28 Einstein dedi: Hocam sen sıfır SSD'ye işletim sistemi kuracaksın. Genişletmek için tıkla... yenisini takıyorum şimdi
Einstein dedi: Hocam sen sıfır SSD'ye işletim sistemi kuracaksın. Genişletmek için tıkla... yenisini takıyorum şimdi