Yeni Alınan SSD'de Düşük Performans

Makaleler
1
Daha fazla  
Yeni bir SSD aldım ve taktırdım. Ondan sonra denemeye başladım ama söylediği hızı alamıyorum. Örneğin GTA 5 gibi oyunlarda harita geç yükleniyor acaba ayarlardan mı diye 1 TB'lık HDD'ye aktardım yine biraz harita yükşenme sıkıntısı olsa da SSD'den nedense kat kat daha iyi. Biraz bakındığımda;
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\storahci
"Error Control": DWORD = 0

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\storahci\StartOverride "0": DWORD = 0
Bunları gördüm redegitten ayarları değiştir diyor ama ben alttaki yeri göremiyorum, ve işe yarayıp yaramadığını hiç bilmiyorum. O yuzden sizden yardım istiyorum.

1-SATA portları buna sebep olabilir.
2-Userbench den test yapıp normal değerlerde mi değil mi diye bakar mısın?
3-Hangi SSD ve bilgisayarının tüm bileşenleri ile birlikte işletim sistemini yazar mısın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke SSD modelini de yazsaydın.
Dostlar SSD'nin sadece 256 GB olduğunu biliyorum görev yöneticisi kısmında sadece SATA SSD yazıyor.
Model belirtin şöyle durumlarda nasıl yardımcı olacağız?
2 tane uygulamadan sağlık testi yaptım hiçbir sıkıntı yok, hatta 250 MB yazma okuma çıkıyor ama oyuna girince fıs, hiçte 250 MB gibi çalışmıyor.
Intel i5 7200U
NVIDIA GeForce 920MX
8 GB RAM
1TB HDD
256 GB SSD
Win 10

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunla ilgili problem olabilir. SSD öyle keyfine göre oyunda başka sistemde başka çalişmaz. Mesela bende de tom clancy division 2 de bir tûrlü ssd den tam performans gelmiyor, Ama bu oyunun sorunu.

Oyunla ilgili problem olabilir. SSD öyle keyfine göre oyunda başka sistemde başka çalişmaz. Mesela bende de tom clancy division 2 de bir tûrlü ssd den tam performans gelmiyor, Ama bu oyunun sorunu.
Hayır o anlamda sorun değil ben pc emde gta 5 ve lol oynuyorum yani lol o kadar ssd performansı istemiyor ama gta nın harita için ihtiyacı oluyor ben programlarla ölçüdüğümde 400 yazma okuma çıkmasına rağman gta da 3 mb/s veriyor ona deli oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…