chaoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.598 Makaleler 7 Çözümler 10 25 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar yeni SSD aldım başlatmaya çalışıyorum ama "var olmayan aygıt belirtildi" diye hata veriyor.
Arkadaşlar yeni SSD aldım başlatmaya çalışıyorum ama "var olmayan aygıt belirtildi" diye hata veriyor.
Çözüm chaoo 25 Mayıs 2021 F3arlessTR dedi: Tövbe estağfurullah. Var olmayan bir aygıt diye bir hatayı ilk kez görüyorum. Kabloları kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdüm SATA portunu değiştirdim sorun çözüldü.
F3arlessTR dedi: Tövbe estağfurullah. Var olmayan bir aygıt diye bir hatayı ilk kez görüyorum. Kabloları kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdüm SATA portunu değiştirdim sorun çözüldü.
F3arlessTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Malatyaa Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #2 Tövbe Estağfurullah. Var olmayan bir aygıt diye bir hatayı ilk kez görüyorum. Kabloları kontrol eder misiniz? Artı 0 Eksi
Tövbe Estağfurullah. Var olmayan bir aygıt diye bir hatayı ilk kez görüyorum. Kabloları kontrol eder misiniz?
KS KS chaoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.598 Makaleler 7 Çözümler 10 25 Mayıs 2021 #3 F3arlessTR dedi: Tövbe estağfurullah. Var olmayan bir aygıt diye bir hatayı ilk kez görüyorum. Kabloları kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdüm SATA portunu değiştirdim sorun çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
F3arlessTR dedi: Tövbe estağfurullah. Var olmayan bir aygıt diye bir hatayı ilk kez görüyorum. Kabloları kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdüm SATA portunu değiştirdim sorun çözüldü.