Yeni alınan SSD'ye Windows kurulmuyor

crossmoment

Hectopat
Eski bilgisayarımı kardeşime verecektim fakat içinde çok fazla veri olduğu için ve benim de yedeklemeye vaktim olmadığı için yeni bir M.2 SSD alıp ona Windows kurup verecektim. James Donkey marka bir SSD satın aldım ve flash belleğime Windows 11 kurdum. Daha önce birçok kez Windows kurdum fakat bunda birden fazla Windows sürümü kurmama rağmen kurulumun belli bir yerinde bilgisayar tamamen donup kaldı ve kurulmadı. Herhangi bir hata kodu olmadığı için araştıramadım da. Sorun neden kaynaklı olabilir? SSD kaynaklı ise değişim talep edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD kaynaklı değilse de değişim talep edin. Son derece kalitesiz bir marka. Konu açın buraya öneri yapalım. Ama içindeki her şeyi silin.

USB'ye Windows'u nasıl yazdınız Microsoft'un kendi aracı ile mi? Bazen bozuk yazabiliyor. Sıfırdan işlemleri tekrarlayabilirsiniz.

Hocam Windows 11 terhih edilmeyen bir sürüm çoğu uygulamalarda hata verir yeni bir SSD alıp Windows 10'a geçin derim.

Ben bu markadan bir SSD almıştım, bire bir değişim garantisi vardı. Öyle üşengeçlikten attım bir kenara, hâlâ duruyor kim bilir nerde. Artık çok uzun zaman geçti değişim yoktur ama sıfır SSD'leri hep böyle problemliydi o zamanlarda da.

İlk olarak SSD'yi biçimlendirin ve NTFS türü ile GPT veri stilini seçin. ISO dosyasını rufus programıyla yazdığınızdan emin olun. Yine olmadıysa ürün değişimi veya iadesi talep etmeyi düşünebilirsiniz.

USB'ye Windows'u nasıl yazdınız Microsoft'un kendi aracı ile mi? Bazen bozuk yazabiliyor. Sıfırdan işlemleri tekrarlayabilirsiniz.
Hocam kendi aracıyla yazdım. 2 farklı Windows 11 ve bir Windows 10 sürümü denedim. Daha önce bunlarla kurabilmiştim şu an kendi kullandığım bilgisayarıma.

Hocam M.2'yi taktıktan sonra Windows'tan tanıttınız mı?
Nasıl yani hocam?

SSD'yi nasıl biçimlendirebilirim?

• Başlat arama kısmına bilgisayar yönetimi yazın.
  • Oradan disk yönetimine girin.
  • Oradan diski aktif edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…