yigiter_342 Kilopat Katılım 21 Eylül 2016 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #1 İnternet üzerinden 2 TB, sıfır bir HDD satın aldım. Ürün geldi. SATA ve elektrik kablosu ile montajını sağladım fakat sürekli tık tık sesi geliyor ve bilgisayar görmüyor. Yardımlarınızı rica ediyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İnternet üzerinden 2 TB, sıfır bir HDD satın aldım. Ürün geldi. SATA ve elektrik kablosu ile montajını sağladım fakat sürekli tık tık sesi geliyor ve bilgisayar görmüyor. Yardımlarınızı rica ediyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
gregor cemsa Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 17 Haziran 2022 #2 İade et ne yardımı? Artı 0 Eksi
Kadirxds Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 918 Çözümler 6 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #3 Disk yöneticisinden diski yapılandırın mı diske harf ver ve oradaki talimatlara evet de ondan sonra disk gözükecektir. Artı 0 Eksi
Disk yöneticisinden diski yapılandırın mı diske harf ver ve oradaki talimatlara evet de ondan sonra disk gözükecektir.
Valarmorghulis74 Femtopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #4 Cihaz muhtemelen yolda gelirken darbe almış ve elmas okuma yazma bacağı hasar görmüş. "Kafa atma" olarak adlandırılan bu olay HDD'de okuma ve yazmayı engelleyen bir olay. Bence direk iade et veya değişim yaptır. Uğraşma! Artı 0 Eksi
Cihaz muhtemelen yolda gelirken darbe almış ve elmas okuma yazma bacağı hasar görmüş. "Kafa atma" olarak adlandırılan bu olay HDD'de okuma ve yazmayı engelleyen bir olay. Bence direk iade et veya değişim yaptır. Uğraşma!
KS KS yigiter_342 Kilopat Katılım 21 Eylül 2016 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #5 İlgi alakanız için çok teşekkür ederim. Hemen iade sağlıyorum. Artı 0 Eksi