King_of_kral1 Picopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #1 Merhaba yeni bir telefon aldık fakat IMEI yok. Ne yapılabilir?
Ç ÇAĞRl Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 702 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #2 King_of_kral1 dedi: Merhaba yeni bir telefon aldık fakat IMEI yok. Ne yapılabilir? Genişletmek için tıkla... Nereden aldınız?
King_of_kral1 dedi: Merhaba yeni bir telefon aldık fakat IMEI yok. Ne yapılabilir? Genişletmek için tıkla... Nereden aldınız?
White dragon Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.592 Çözümler 4 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #3 King_of_kral1 dedi: Merhaba yeni bir telefon aldık fakat IMEI yok. Ne yapılabilir? Genişletmek için tıkla... Kaçak?
King_of_kral1 dedi: Merhaba yeni bir telefon aldık fakat IMEI yok. Ne yapılabilir? Genişletmek için tıkla... Kaçak?
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.736 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 11 Ağustos 2023 #4 King_of_kral1 dedi: Merhaba yeni bir telefon aldık fakat IMEI yok. Ne yapılabilir? Genişletmek için tıkla... Buradan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu - IMEI Sorgulama yapınca çıkıyor mu?
King_of_kral1 dedi: Merhaba yeni bir telefon aldık fakat IMEI yok. Ne yapılabilir? Genişletmek için tıkla... Buradan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu - IMEI Sorgulama yapınca çıkıyor mu?
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 11 Ağustos 2023 #5 Sıfır mı aldınız? İkinci el mi aldınız? Bir soru sorarken belirtin.
4 403362 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 802 Çözümler 1 11 Ağustos 2023 #6 Ben kaçak aldım IMEI 90 gün kaldı dedi birşey olduğu yok.
King_of_kral1 Picopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #7 ÇAĞRl dedi: Nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Telefoncudan kutuda IMEI var ama telefonda yok *#06# yapınca sadece seri no çıkıyor.
ÇAĞRl dedi: Nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Telefoncudan kutuda IMEI var ama telefonda yok *#06# yapınca sadece seri no çıkıyor.
Ç ÇAĞRl Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 702 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #8 King_of_kral1 dedi: Telefoncudan kutuda IMEI var ama telefonda yok *#06# yapınca sadece seri no çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Telefoncudan aldıysanız kaçak olabilir. Hangi model ve kaç TL'ye aldınız?
King_of_kral1 dedi: Telefoncudan kutuda IMEI var ama telefonda yok *#06# yapınca sadece seri no çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Telefoncudan aldıysanız kaçak olabilir. Hangi model ve kaç TL'ye aldınız?
King_of_kral1 Picopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #9 Benjamin the Ferel dedi: Sıfır mı aldınız? İkinci el mi aldınız? Bir soru sorarken belirtin. Genişletmek için tıkla... Sıfır aldım daha doğrusu sıfır olduğunu söyledi satıcı.
Benjamin the Ferel dedi: Sıfır mı aldınız? İkinci el mi aldınız? Bir soru sorarken belirtin. Genişletmek için tıkla... Sıfır aldım daha doğrusu sıfır olduğunu söyledi satıcı.
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 11 Ağustos 2023 #10 King_of_kral1 dedi: Sıfır aldım daha doğrusu sıfır olduğunu söyledi satıcı. Genişletmek için tıkla... Eğer sıfırsa IMEI olmaması normal.
King_of_kral1 dedi: Sıfır aldım daha doğrusu sıfır olduğunu söyledi satıcı. Genişletmek için tıkla... Eğer sıfırsa IMEI olmaması normal.