Merhaba, Amazon.com.tr'den aldığım HP Victus 16 s0007nt 7Z581EA bilgisayarın kutusunu dün açtım ve kutunun bazı bölgelerinde şüphelendiğim hasarlar olsa da önemsemedim. Bugün bataryayı çeşitli programlar aracılığıyla kontrol ettiğimde %6 civarında aşındığını gördüm. Bu da biraz canımı sıkmadı değil. Sizin bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum.
O zaman ürün kullanılmış ve size kilitlenmiş hocam. Çünkü bu durum teşhir ürünlerde görülebilecek bir durum. İsterseniz iade edebilirsiniz çünkü sıfır ürününüz başkası tarafından kullanılmış.
O zaman ürün kullanılmış ve size kilitlenmiş hocam. Çünkü bu durum teşhir ürünlerde görülebilecek bir durum. İsterseniz iade edebilirsiniz çünkü sıfır ürününüz başkası tarafından kullanılmış.
Benim de elimde bir monitör var panel içinde bir siyah leke var 3 tane pixelin rengini soğuruyor. İade etsem para iadesi yapılmaz, değişim istesem stok yok ve muadili de yok, tamir istesem daha kötü olma ihtimali var. Hayat kısa hocam kullanın gitsin derim yapacak bir şey yok. Elimizdekileri de kaybetme ihtimalimiz var. Bu durum tümüyle size kalmış bende buna benzer bir durum yaşıyorum ve kullanmayı tercih ettim şimdilik.
Mis gibi 4070'li bir laptopunuz var takmayın. Sadece sorun bundan ibaret ise kullanın ne olacak ki hocam. Zaten bataryası da gayet sağlam 70MW'den 65MW'ye düşmüş. O kadar da dikkate alınacak bir kayıp değil hala kapasitesi oldukça yüksek.
@İsmail Evece@Dark Winter cihaz şu an şarjda ve biraz önce aşınma oranının %4'e düştüğünü ve pil kapasitesinin 66 Wh'larda bir değerde olduğunu gördüm, bu yüzden bir müddet şarjda bekleteceğim. Ayrıca Amazon'daki tehşir ürünü mağazada sergilenen tipten tehşir ürünü değildir, ya iade ürünü ya da başka bir sorun olan tehşir ürünüdür diye düşünüyorum.
Bu sabahki SSD sağlık değerleri de şöyleydi:
Son Güncelleme;
Bana 29 Ağustos'ta gelen ürünün garantisi 24 Şubat'ta başlamış. Yani iade ürünü yollanmış. Tüketici Hakem Heyetine başvurmayı düşünüyorum. Gelişmeleri yazarım.