Yeni alınan Xbox Series S çok ısınıyor

kılıçhan

Hectopat
Şimdi hocam ben daha 3-4 gün önce yeni aldım. GTA 5 ve Forza 5 oynuyorum ama aşırı ısınıyor, annem falan da yanacak diye söylüyor, ısınması normal ama annem öyle deyince bir takıldım. Acaba içinde bir parçada sıkıntı mı var? Ne yapsam sizce, garantiye falan mı göndersem?

Annem benim 50 dereceyi geçmeyen işlemcimede aynısı dedi. "Bir gün yanacak diye." Yine de içiniz rahat etmiyorsa firma ile iletişime geçin.

Isınıyor o şekilde. Üstteki yuvarlak kısma el değmeyecek gibi oluyor. Herkes yaşıyor bu durumu. Siz ölçebilirseniz termometreyle ölçün karşılaştıralım.

Annem benim 50 dereceyi geçmeyen işlemcimede aynısı dedi. "bir gün yanacak diye." yine de içiniz rahat etmiyorsa firma ile iletişime geçin.

Firmayla konuşayım mı yoksa garantiye falan mı yollayım.

Isınıyor o şekilde. Üstteki yuvarlak kısma el değmeyecek gibi oluyor. Herkes yaşıyor bu durumu. Siz ölçebilirseniz termometreyle ölçün karşılaştıralım.

Termometrem yok

Isınması normal ancak çok ısınması normal değil aşırı çok ısınıyorsa garantiye yollayın ancak aşırı ısınmıyorsa ve oyunlarda fps düşüşü vb. sorunlar ile karşılaşmıyorsanız ısınması normaldir anormal ısınmalarda problem olur

Bizden önceki jenerasyonlar genel olarak teknolojik aletlere böyle diyor, is my xbox series s overheating reddit diye arama yap büyük ihtimalle senin gibi başlık açan başkalarını da göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…