Merhaba, dün elime geçti Xiaomi 14T Pro modeli ve bir gündür kullanıyorum. Fakat dediğim gibi şarjı çok hızlı bitiyor. 20 ve 80 arasında tutuyorum şarjı ama birkaç saat sürüyor şarjının bitmesi. Acaba yeni alındığından olabilir mi yani zamanla düzelecek mi yoksa sizce cihazda mı bir sıkıntı vardır? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum teşekkür ederim şimdiden.
Ben de öyle düşündüm, zaten almamın birçok sebebinden biri de bu yüksek tazeleme oranı. Başka bir yolu var mıdır ya da dediğim gibi zamanla düzelen bir şey midir acaba?
Ben de 14T kullanıyorum, şarjı düşündüğümden hızlı gidiyor ancak dediğim gibi şarjı 100 yapınca daha yavaş azalıyor.
Evdeyken 70 80 e kadar şarj ediyorum dışarı çıkacaksam 90 100 yapıyorum, rahat şekilde yetiyor.
Ben de öyle düşündüm, zaten almamın birçok sebebinden biri de bu yüksek tazeleme oranı. Başka bir yolu var mıdır ya da dediğim gibi zamanla düzelen bir şey midir acaba?
Zaten tercih edilecek bir telefon değil ki hocam. Samsung'un yazılımı ve stabilitesi çok daha iyi. Şu an 120 Hz ve pil tasarrufu açmayı getirdi Samsung. Şarj çok daha iyi gidiyor.%20-80 25 dk da doluyor. S24FE.
Bataryanın %60'ını kullanıp şarjı çabuk bitiyor demek anlamsız. %60 şarj ile günü çıkartan bir telefon yok şu 20-80 olayı aşırı saçma bir şey bataryayı korumak için boşuna kasmayın. O batarya ne yaparsanız yapın, nasıl kullanırsanız kullanın 2 sene sonra kendini salmaya başlayacak.
Bataryanın %60'ını kullanıp şarjı çabuk bitiyor demek anlamsız. %60 şarj ile günü çıkartan bir telefon yok şu 20-80 olayı aşırı saçma bir şey bataryayı korumak için boşuna kasmayın. O batarya ne yaparsanız yapın, nasıl kullanırsanız kullanın 2 sene sonra kendini salmaya başlayacak.
Bu konuda da katılıyorum. Ben sürekli şarja taktıgım için bu arayı kullanıyorum. Çok hızlı şarj oluyor ve azaldığı gibi %30'larda mesela hemen takıyorum hemen doluyor. Fulleyip tek seferde yetirenler için saçma tabii ki.