ADSL 16 Mbps altyapıda 13.5-14 Mbps alıyorum. Santral mesafesi 1600 metre.
İmza attıysanız cayma bedeli ödemeden çıkamazsınız.
Vallahi reis böyle şeylerle hiç uğraşmadım anlıyorum seni şu an zaten çok sinirlisin bende yaşadım bütün küfürleri hak ediyorlar adam gibi destek vermiyorlar sizin oraya gidip veya olduğunuz binada aptal insan çok yoksa herkese sorun danışın şikayet etsin fiber getirsinler.
Teşekkür ederim, iptal ettirdim. 3750TL ceza cikti.
Ben biraz bu tarz konularda kimsenin ses cikarmamasina deliriyorum açıkçası. 200'den fazla villanin oldugu bir site burasi ve kimse bu zamana kadar bir seyleri degistirtmemis. Komsulara sordum da fiber icin imza alsam sizden, bir zarari olmayacak size vs diye gerek yok bana yetiyor diyorlar. Toplulugun faydasina bir ise girismeye calistiginizda topluluk firmadan, burokrasiden once sizi yildiriyor. Sag olsun insanlarimiz istedigi sekilde yasasinlar.
Açıkçası sozlesmeyi okumadan imzaladigimiz icin haklarima ve kapsamina yeterince hakim olmadigimdan kendime kiziyorum fakat hiz konusunda sıkıntı yasiyorum iptal etmeyi dusunuyorum dedigimizde kumanda pilinden, modem kutusunun icindeki Ethernet kablosuna kadar birden siralamaya baslayip 6500TL ceza cikar seklinde bir yaklasim bizi soguttu cozum sunmaya calismadan once. Bundan sonra alternatifi daha kotu olsa bile baska bir ISS ve operator tercihim olacak. Elimde olsa baska yollardan bir baglanti da kurmak isterdim tabii de, tekel iste.
Birkac ay once yurt dışından Türkiye'ye tasindim; zorla faturama indirim yaparak internet veriyolardi bir talebim olmadan 5G hattima ve ben istemiyorum gerek yok sinirsiz interneti ne yapacagim evimde zaten 1000MBPS uzeri aliyorum disarida 20GB yetiyor internet vermeyin bana aramayin beni ile ugrasiyorken simdi musteri memnuniyeti degil musteriyi agina kistirma yaklasiminda firmalarla bogusmam gerektigini hatirladim. Bir ders oldu.