Ahmet İnanoğlu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.984 Çözümler 9 Yer İstanbul/Ataşehir 10 Haziran 2020 #1 En son çıkan B450 yongaya ait olan chipset Driver'ını indirmeli miyim? Tabi eskisini denetim masası>programlar>program kaldırdan kaldırarak.
En son çıkan B450 yongaya ait olan chipset Driver'ını indirmeli miyim? Tabi eskisini denetim masası>programlar>program kaldırdan kaldırarak.
G grgrrrrrr Megapat Katılım 7 Şubat 2015 Mesajlar 869 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2020 #2 Ahmet İnanoğlu dedi: En son çıkan B450 yongaya ait olan chipset Driver'ını indirmeli miyim? Tabi eskisini denetim masası>programlar>program kaldırdan kaldırarak. Genişletmek için tıkla... Şuan kullandığınız sürücülerde sıkıntı yoksa aman hiç bulaşmayın, türlü türlü sıkıntı çıkıyor.
Ahmet İnanoğlu dedi: En son çıkan B450 yongaya ait olan chipset Driver'ını indirmeli miyim? Tabi eskisini denetim masası>programlar>program kaldırdan kaldırarak. Genişletmek için tıkla... Şuan kullandığınız sürücülerde sıkıntı yoksa aman hiç bulaşmayın, türlü türlü sıkıntı çıkıyor.
hahaxd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2018 Mesajlar 1.495 Çözümler 2 10 Haziran 2020 #3 Tabii ki.