Yigbtoz33 Femtopat Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #1 Anakartım bozulduğu için geçici süre ASUS Prime B760M-A DDR4'e gecmek zorunda kaldım fakat FPS bayağı azaldı rekabetçi oyunlarda. XMP açtım, BIOS güncellemesi yaptim her şeyi güncelledim ama bir şey olmadı. Format atılmalı mıyım ne düşünüyorsunuz?
Anakartım bozulduğu için geçici süre ASUS Prime B760M-A DDR4'e gecmek zorunda kaldım fakat FPS bayağı azaldı rekabetçi oyunlarda. XMP açtım, BIOS güncellemesi yaptim her şeyi güncelledim ama bir şey olmadı. Format atılmalı mıyım ne düşünüyorsunuz?
4 449297 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 347 9 Mayıs 2025 #2 Güzel bir format gider hocam hem eski anakartın sürücüleri hem yenisininki uzun iş at format yeni ekran kartının driverlarını kur geç karşıya.
Güzel bir format gider hocam hem eski anakartın sürücüleri hem yenisininki uzun iş at format yeni ekran kartının driverlarını kur geç karşıya.
Yigbtoz33 Femtopat Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #3 449297 dedi: Güzel bir format gider hocam hem eski anakartın sürücüleri hem yenisininki uzun iş at format yeni ekran kartının driverlarını kur geç karşıya. Genişletmek için tıkla... Tek çare bu gibi 449297 dedi: Güzel bir format gider hocam hem eski anakartın sürücüleri hem yenisininki uzun iş at format yeni ekran kartının driverlarını kur geç karşıya. Genişletmek için tıkla... acaba termal macunu tam sıkmadığım için olabilirmi ama sıcaklık değerleri gayet iyi Son düzenleme: 9 Mayıs 2025
449297 dedi: Güzel bir format gider hocam hem eski anakartın sürücüleri hem yenisininki uzun iş at format yeni ekran kartının driverlarını kur geç karşıya. Genişletmek için tıkla... Tek çare bu gibi 449297 dedi: Güzel bir format gider hocam hem eski anakartın sürücüleri hem yenisininki uzun iş at format yeni ekran kartının driverlarını kur geç karşıya. Genişletmek için tıkla... acaba termal macunu tam sıkmadığım için olabilirmi ama sıcaklık değerleri gayet iyi