Yeni Anakart Taktıktan Sonra Yapılması Gerekenler

Tago

Centipat
Selamlar. Yeni anakart ve M.2 SSD alıp sistemime taktıracağım. İlk defa donanım değişikliği yapacağım. Yeni anakartı takınca yapmam gerekenler nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer anakartınız işlemcinize göre eski kalıyorsa BIOS güncellemesi yaptırın. Kalmıyorsa da BIOS güncellemesi yapın, SSD'ye de Windows ve yazılımlarını kurabilirsiniz.

Benim tavsiyem bilgisayara temiz format atmanız olacaktır. Klonlama değil, format. ( İşletim sistemini yeni aldığınız SSD'ye kurduğunuzu sayıyorum. ) Eğer eski işletim sisteminiz ile devam ederseniz yazılımların çakışması vs. gibi olaylar yaşayabilirsiniz. Sonra, gerekli Sürücü güncellemelerini yapın ve ihtiyacının olan programları indirin. Eğer isterseniz SSD için yapılacak tüm ayarlar - Technopat Sosyal böyle bir rehber var uygulayabilirsiniz. Kararınıza kalmış bu rehber.

Teşekkürler tavsiyeleriniz için. Usb bellekten windows temiz kurulum yapsam yeterli olur değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…