Benim gariban kasayı biliyorsunuz Gigabyte B450M S2H ve RX 580, dün ekran kartına UEFI desteği kazandırma videosunu izleyip tüm adımları çok dikkatli şekilde yaptım ama yine de Secure Boot açamadım en son patladım ve ilk defa annemden para isteyip bu 2 yavruyu kendime aldım.
MSI B550 Gaming Plus ve ASUS ROG GTX 1070, ekran kartı için acilinden destek aparatı almam lazım bayağı sarkık duruyor. CS2 ve Valorant'ta test ettim FPS düzelmiş gibi duruyor. CS2 de RX 580 ile 8 saatlik drop yerken bu hali ile hiç yemedim bir öldüğüm de ufak bir düşüklük oluyor ama haricinde oynatıyor ama CS2 iğrenç bir oyun. Anakartı parkta çok normal şekilde aldım ama ekran kartını aldığım adamın seri katil olma ihtimali %80 falan, eleman kartı test için evine çağırıyor kapıda ayıp olmasın diye "müsait mi gelelim mi?" diyorum müsait olmasa da gelmez zorundasınız diyor. İçeri giriyoruz eleman asla göz teması kurmuyor, odasında bir sürü ekran kartı falan var ve temizliğe hiç önem göstermediği kesin kasası bayağı tozluydu. İnanılmaz donuk bakışlı birisiydi iyi ölmeden aldım geldim.