Yeni ANAkart ve ses sistemi sorunu

Kvothe

Hectopat
Arkadaşlar bende gigabyte'ın anakartı vardı ve realtek ac97 kullanıyordum.Anakartımda 3tane jak girişi vardı ve 5+1 ( creative sbs580)in sahip olduğu 3 jak'ı pembe yeşil ve siyah.Takıyordum pcye sonra realtekten bütün jakları ön hoparlöre ayarlayınca ses, müzik dinlerken film izlerken ve intertte youtube/facebook vb.. video izlerken ve OYUN oynarken sorunsuz 5+1 ses geliyordu...

Şimdi yeni anakart aldım ve bunda 6 tane giriş var.Ben aynı renk olanlara taktım gene o 3 jakı.Müzik dinlerken ses 5+1 oalrak geliyor ama pc'mde ki filmleri veya interet videolarını izlerken ve OYUN oynarken 2+1 oluyor ses. Bunun kullandığı realtek son sürüm. AC97 yi yüklemeye çalışıyorum artık anakart mı kabul etmiyor bilmiyorum yüklenmiyor windows 7 bu sürücü yazılımının yayımcısını doğrulamıyor diye bi uyarı geliyor ve ilerlemiyor. E bu Yeni realtek te jakların hepsini ön hoparlöre ayarlayamıyorumda Çıldıracağım lütfen yardımcı olun arkadaşlar.

Siz söylemeden yazayım, flash player,java, k lite codec falan hepsi son sürüm yüklü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neyi kabul etmiyor?

realtek ac97 yi galiba tam anlamıyorum ankart işlerinden de ama bana öyle geliyor. Tam emin değilim.

Uyuz oldum yahu.Kabul etse ne be neski sürüm ile mutluyum yani.

Güncel.... Müzik dinleme haricinde herşey de ses 1+1 olarak çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…