Yeni Apple ID sorun çıkartır mı?

sthuft

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bugün telefonumu iOS 18'den iOS 17.5.1e downgrade ederken bir sorunla karşılaştım.
Downgrade sorunsuz gerçekleşti fakat daha sonra Apple kimliğim ile giriş yaparken telefona doğrulama kodu gönderdi. Ancak numaramı 1 ay önce değiştirdim. E-posta da e-mail e-postam olduğu için ona da giriş yapamıyorum. Apple ID'mi değiştirsem bir sıkıntı ile karşılaşır mıyım? Downgrade işlemi esnasında bul ve çalınan aygıt korumasını kapatmıştım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkıntı derken neyi kastediyorsunuz? Önceki iCloud yedeklemelerinize erişemezsiniz mesela yeni hesap olduğu için.

Sıkıntı derken neyi kastediyorsunuz? Önceki iCloud yedeklemelerinize erişemezsiniz mesela yeni hesap olduğu için.
Aslında telefonun kitlenip kitlenmeyeceğini merak ediyorum.
Bu arada apple desteği aradım ve iforgot.apple.com dan ilerledik 22 saat süre verdi güvenlik gecikmesi olarak. Bu süreden sonra telefonuma sıfırlama mesajı geleceğini söylediler. İçim rahatladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…