Yeni arkadaşlar nasıl edinebilirim?

siyam

Femtopat
Bir arkadaşım erkek var oda sıkıcı ve hiçbir şey hissetmiyorum onun yanında, aşırı soğuk biri, varla yok arasında bir şey, tek yaptığım şey motorla gezdiriyorum başka bir şey de aklıma gelmiyor ve de hiç güvenmiyorum ona karşı yeni arkadaşlar edinmek istiyorum ama okulum da bitti ne yapacağım? Kızlara karşı bir hoşlantım var ama hiç kız arkadaşım yok, Instagram'dan selam falan yazıyorum ya bakmıyorlar ya da görüldü atıyorlar. Deniz kursuna falan yazılayım dedim 18 yaş olduğu için Eylül'de başlatıyorlarmış 1500 TL imiş bana da çok gelir açıkçası kaldım gene ortada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer büyük şehirde yaşıyorsan flört uygulamaları Tinder bangoo vs bu tarz uygulamaların acıklamasına sadece arkadaş arıyoyorum olarak açıklama yazarak cevrendeki kadınlarile tanışabilirsin ama ben sana söyleyeyim o sessiz arkadaşın ya çok büyük dertleri var sana anlatamadıgı ya da seni sadece menfaati için kullanıyor kardeşim.

Bende aynı sorunun içindeyim açık liseye 10 sınıftda aldım kimsem yok çalıştığım yerlerde arkadaşlarım oluyor ancak işten istifa etdikten sorna hepsi benim ile görüşmeyi kesiyor

Vallahi hocam denize düşen yılana sarılır misali sıkıyorum kendimi ne yapayım bir arkadaşım var onu da kaybetmek istemem, aşırı soğuk zaten hiç derdi varsa bile anlattığını duymadm.

Bende aynı sorunun içindeyim açık liseye 10 sınıftda aldım kimsem yok çalıştığım yerlerde arkadaşlarım oluyor ancak işten istifa ettikten sonra hepsi benim ile görüşmeyi kesiyor.

Vallahi hocam 2 fabrikaya girdim elektrik okudum ful erkekler var elektrikçi olduğum için o yüzden konuşmamayı tercih ediyordum şu anda çalışmıyorum. Babam sokcak gene başka fabrikaya açıkçası garip hissediyorum bir de 30 40 evli adamların arasında durmak. Kadınlar olsa daha iyi çalışırım.

Hocam sizi anlıyorum ne diyeyim hayatda başarılar.
40 yaşındakı evli adamlar ile arkadaş olunmaz bence olsa bile arada hep bir çizgi olur onun önüne geçemesin benim kendi düşüncem böyle

Vallahi çok iyi anlıyorum sizi kardeşim benim. Beni yanlış anlama ama o soğuk arkadaşını al bir karşına konuş eğer ki çok uzun süredir arkadaşsanız sorunlarını yüzüne karşı anlat. Tepkisiz olduğunu birlikte eğlenmek istediğini kendi modu düşükken senin de modunu düşürdüğünü herhangi bir sorunu seninle veya kendisiyle ailesiyle vs olup olmadıgını bunları arkadaş gibi kardeş gibi oturup konusmak istediğini anlat eğer gercekten arkadasınsa sana dertlerini anlatır sorunlarınızı birbirinize anlatır halledersiniz. İnan bana benim 20 yıldır kardeşim dediğim tek insan var yeri geldi yumruk yumruga birbirimize daldık kavga ettik ama dostlugumuz yıkılmadı. Zaten en güçlü arkadaşlıklar da bu şekilde oluşur. Kaybederim diye korkmanın da bir manası yok gitmek isterse de gitsin o zaman gerçekten güvenilmez bir insan oldugunu anlamış olursun.

Bende aynı sorunun içindeyim açık liseye 10 sınıftda aldım kimsem yok çalıştığım yerlerde arkadaşlarım oluyor ancak işten istifa ettikten sonra hepsi benim ile görüşmeyi kesiyor.

Bro yanlış anlamayın ama iş arkadaşı hayat kadınına benzer seninle işi bitene kadar samimi olur dükkandan dısarı cıktıgında artık ne birbirinizi tanırsınız ne de arkadaşlık kalır. Biraz da insanların iki yüzlülüğü ile alakalı bir durum çok fazla takılmamak lazım aslına bakarsanız. Yapmanız gerek tek şey biraz öz güvenli olmak gerisi zaten çorap söküğü.

Hocam yorumun için teşekkür ederim yanlış bir söz yok burada o kadar yerde çalıştım iş ortamında kardeş gibiydik ama işten ayrıldıktan sonra birbirimizin yüzüne bile bakmıyorduk arkdaş lisede yer yok diye yanına oturduğun çocuk ile oluyor hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…