Unk Hectopat Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2016 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Asus Rampage V Edititon 10 D4 2133Mhz E-ATX 2011-V3 Aynı version "Z170 Chipset" ini ısrarla bekliyoruz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Asus Rampage V Edititon 10 D4 2133Mhz E-ATX 2011-V3 Aynı version "Z170 Chipset" ini ısrarla bekliyoruz
Talha Aykan S. Hectopat Katılım 7 Haziran 2016 Mesajlar 340 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2016 #2 Bana kalırsa z170'e gelmesin. Z170 için çok iyi anakartlar var zaten, bu anakart overkill kaçar bana kalırsa. Para israfı gibi bir şey olur ...
Bana kalırsa z170'e gelmesin. Z170 için çok iyi anakartlar var zaten, bu anakart overkill kaçar bana kalırsa. Para israfı gibi bir şey olur ...
KRYPTON1X Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2016 Mesajlar 1.326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2016 #3 Unk dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Asus Rampage V Edititon 10 D4 2133Mhz E-ATX 2011-V3 Aynı version "Z170 Chipset" ini ısrarla bekliyoruz Genişletmek için tıkla... Ben bu kartı Türkiye'den alsam. Amerika'dan işlemciyi alsam olur mu akrabam Amerika'da.
Unk dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Asus Rampage V Edititon 10 D4 2133Mhz E-ATX 2011-V3 Aynı version "Z170 Chipset" ini ısrarla bekliyoruz Genişletmek için tıkla... Ben bu kartı Türkiye'den alsam. Amerika'dan işlemciyi alsam olur mu akrabam Amerika'da.
O Oğuzhan İsaoğlu Hectopat Katılım 17 Temmuz 2016 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2016 #4 KRYPTON1X dedi: Ben bu kartı Türkiye'den alsam. Amerika'dan işlemciyi alsam olur mu akrabam Amerika'da. Genişletmek için tıkla... Olur.
KRYPTON1X dedi: Ben bu kartı Türkiye'den alsam. Amerika'dan işlemciyi alsam olur mu akrabam Amerika'da. Genişletmek için tıkla... Olur.
KRYPTON1X Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2016 Mesajlar 1.326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2016 #5 Oğuzhan İsaoğlu dedi: Olur. Genişletmek için tıkla... Asus x99 rog strix atx kart olanı ucuz. 1400 tl ama işte kırmızı renkli olanı yok.
Oğuzhan İsaoğlu dedi: Olur. Genişletmek için tıkla... Asus x99 rog strix atx kart olanı ucuz. 1400 tl ama işte kırmızı renkli olanı yok.