Yeni bağlanan internet 24 saat içinde hızlanır mı?

aliyilmazx

Decapat
75 Mbps internet aldım 20 Mbps şu anda Türk Telekom altyapısı Millenicom adamlar dedi ki 24 saat içinde istediğiniz düzeylere gelir dediler doğru mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle birşey mi var normalde? Neden hemen gelmiyor vaad edilen hız? Kayıtları tut ve hız alamadığın günlerin tazminini iste. Birkaç hafta sürebilir diyede okumuştum sanki bir yerde bilemeyeceğim.

Böyle birşey mi var normalde? Neden hemen gelmiyor vaad edilen hız? Kayıtları tut ve hız alamadığın günlerin tazminini iste. Birkaç hafta sürebilir diyede okumuştum sanki bir yerde bilemeyeceğim.

Bekleyin bir kaybınız olmaz. Eğer dedikleri gibi olmazsa çözerler.
Genelde o kadar sürmüyor Türk Telekom'da ama en geç o süre zarfında gerekli hızı alırsınız diye düşünüyorum.
Az önce internet gitti geldi hız 20 mbpsden 21.5 mbpse çıktı.

Bekleyin bir kaybınız olmaz. Eğer dedikleri gibi olmazsa çözerler.
Genelde o kadar sürmüyor Türk Telekom'da ama en geç o süre zarfında gerekli hızı alırsınız diye düşünüyorum.
Daha yeni modemi kapattım açtım 30 mbpse çıktı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…